En himla massa babbel

Veckan som gått..
 
Måndag: 
 
Startade min morgon med ett bra pass med min pt. Jobbade 12 - 6. Körde och hämtade Laura, åkte till malet och avslutade med froyo på 16handles. Nya smaken, nutella - så god!! Körde sedan till Stamford och joinade in på Stamfords clustrets Starbucks möte. Goa tjejejr! Alltid roligt att träffa nya au pairer. Avslutade med ett stop på Stop&Shop för att Laura behövde växla några kilo mynt.... hahah
 
 
 
Tisdag: 
Mötte upp med Laura, Nancy & en ny tjej, Carla på Starbucks. Hade min första mini frappuccino. Jag är fortfarande inte såld på dem, men Starberries & Cream var helt ok. Avslutade kvällen med Grey's anatomy med Stephen. 
 
 
Onsdag:
Sov över hos Stephen. Kunde inte somna om efter han åkt till jobbet. Blev bjuden över till Laura för frukost. Hon hade färsk frukt, äggröra och massa gott, mysigt mysigt. Blev även vän med håriga- Henry (marsvinet). Efter jobbet var det datenight med Stephen. Vi har gjort en deal att varje onsdag ska vi testa en ny restaurang och denna gången blev det Fish Restaurant + bar i Stamford. Helt ok. God mat! Torsk -yumyum. Inget slår dock den färska torsken på Åland när Monica lagat den. Några utav mina bäst barndomsminnen - somrarna på Åland! 
 
 
Torsdag: 
Köpt biljetter till Ed Sheeran nästa vecka. Så himla pepp! Hängde med Lena efter jobbet. Åt både glass och drack Starbucks kaffe. Vi diskuterade och plannerade sommarens framtida äventyr.
 
Fredag: 
Stranddag med pojkarna. Publicerade några foton tidigare i veckan. De fick nya spadar och grävde ivrigt på stranden. Plaskade även fötterna lite och blev lite för blöta, men glada. De hade lunch, de tog ett bad och sen var de napp time, men de hade ingen tid att sova. De lekte med sina kramdjur, kollade ut genom fönstret, hoppade i sängarna, drog ut kläder från byrån osv.. Tre stora suckar från mig och deras mamma & pappa. Knasbollar!! Avslutade jobbveckan med att gå ut för middag med familjen på California pizza. Jag hade en salad med jordgubbar, vattenmelon, kyckling, fetaost osv, väldigt god! Vi alla delade dessutom på två strawberry shortcakes. Mina smaklökar dalsade salsa! Vi gick även till malet för att köpa kuddar och grabbarna hade himla roligt med att åka rulltrappa och de var även väldigt snälla med att "hjälpa" mig och mina värdmamma av, hahaha. Åkte därefter till Stephen och vi gick och såg Poltergeist. 5/10. Jag är kräsen när det kommer till skräckfilmer.
 
 
Lördag:
Stephen gjorde pankakor till frukost. Vi slöade fram till lunch. Gick över till Stop&Shop för att snacks inför kvällens planer. Åkte över till Nancy runt tre och kollade på Eurovision song contest med Nancy, Chelsea, Lena & Katie. Go Sweden!! Bra jobbat Måns! Jag var en stolt svenne utan tvekan. Senare kom även Linna och hennes vän och vi kollade på Into the woods, men tappade dock intresset ganska snabbt.
 
 
Söndag: 
Vaknade 7.30 på grund av skrikande barn och höjljudda konversationer. Ljuva livet som au pair. Åt brunch med Chelsea & Nancy på Parkway diner i Stamford och åkte sedan till Nancy och slöade i solen för några timmar. Åkte till affären och köpte ingredienser för att laga stir fry senare på kvällen. Vi målade naglarna, dansade och skrattade till tårarna rann. Alla mina vänner fick tydligen en varsin snapchat från Nancy & Chelsea - varsågod! Stephen kom över lite senare och vi tjejer avrundade kvällen med karaoke med helium, hahaha. Jag älskar helium! 
 

 
Måndag:
Måndag var Memorial day och eftersom det var långhelg får måndag vara en del veckans sammanfattning. Jag & Stephen körde över till Nancy och mötte upp tjejerna och promenerade sedan till Binney park för att se paraden som gick genom Old Greenwich. Det var allt från till poliser, brandbilar, cheerleders och gamla bilar. En timme i solen medan vi kollade på paraden och sen åkte vi till Bobby Q's för att köpa stans bästa hamburgare för att ta med oss och äta hos Nancy. Vi alla var i matkoma i en timme innan vi alla åkte hem eftersom Nancy behövde jobb. Jag bestämde mig för att ta en tupplur eftersom jag sovit så dåligt den senaste veckan, men kände mig dock rastlös efter 20 minuters stillasittande och åkte hem till Chelsea istället.
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback