Only in America

I fredag kom S och hämtade upp mig efter jag jobbat klart och vi åkte till Palisades mall i New york och fick på en Comedy show med tre av hans kompisar. Så himla roligt!! Malet som vi var i var troligtvis det största jag något sett, men vi hade tyvärr inte tid att gå i affärer. Det är dock det ända shoppingcenter jag sett med bland annat ett pariserhjul och en karusell inomhus.. Varför?! Only in America!

Sov över och på lördagmorgonen åkte jag och mötte upp med tjejerna och Nancys föräldrar för en hejdå brunch innan det var dags att åka hem. Så himla söta! Veckan de var här gick så himla snabbt :) 

Efter brunch lämnade Nancy av sina föräldrar på tågstationen och vi åkte till malet och spenderade alldeles för mycket pengar på Victoria's secret. Ooops. 

På kvällen gick jag ut på middag med familjen och sedan avslutade jag och Fanny (familjens förra au pair som är på besök) kvällen med frozen yoghurt. Mums!! 

Imorgon åker jag, Stephen, Chelsea & Nancy till IKEA igen för lite mer möbelshopping hahaha. 


En annan sak som jag måste tillägga. DET SNÖADE IDAG!!!! När ska denna vinter sluta? Är avundsjuk på er där hemma ned varmare väder. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback