Only in America

I fredag kom S och hämtade upp mig efter jag jobbat klart och vi åkte till Palisades mall i New york och fick på en Comedy show med tre av hans kompisar. Så himla roligt!! Malet som vi var i var troligtvis det största jag något sett, men vi hade tyvärr inte tid att gå i affärer. Det är dock det ända shoppingcenter jag sett med bland annat ett pariserhjul och en karusell inomhus.. Varför?! Only in America!

Sov över och på lördagmorgonen åkte jag och mötte upp med tjejerna och Nancys föräldrar för en hejdå brunch innan det var dags att åka hem. Så himla söta! Veckan de var här gick så himla snabbt :) 

Efter brunch lämnade Nancy av sina föräldrar på tågstationen och vi åkte till malet och spenderade alldeles för mycket pengar på Victoria's secret. Ooops. 

På kvällen gick jag ut på middag med familjen och sedan avslutade jag och Fanny (familjens förra au pair som är på besök) kvällen med frozen yoghurt. Mums!! 

Imorgon åker jag, Stephen, Chelsea & Nancy till IKEA igen för lite mer möbelshopping hahaha. 


En annan sak som jag måste tillägga. DET SNÖADE IDAG!!!! När ska denna vinter sluta? Är avundsjuk på er där hemma ned varmare väder. 


Gokarting

I fredags hjälpte jag Stephen att måla om sovrummet i hans nya lägenhet. Jag kan inte påstå att han är den bästa målaren så nu är färg i tak, på golv och äver plastskydden för väguttagen, hahaha. Varför lyssna på mig och mina råd innan man börjar måla? Suck haha. Vi beställde hem kinamat och kollade på Sherlock. ÅH, den serien, såå bra!! Ny favorit. Sov över och på lördagen var det D's födelsedag, så vi körde till Mt Kisco och körde gokarts med Stephens vänner. Det var försfa gången jag körde, så jag var ganska nervös först, men herrejissus vad kul det var!! Efter första loppen fick jag värsta adrenalinkicken, så körde ett andra race. Gick inte lika bra, en av de andra förarna körde in i sidan på mig i full hastighet och nu säger ryggen ajajaj. 

Gissa vart vi gjorde efteråt? IKEA! Igen.. Åkte dit med Chelsea i måndags eftersom vi båda var lediga. Igår blev det dock inga köttbullar, men S behövde möbler till nya lägenheten. Han hade aldrig varit där förut, så han var ganska förvånad över hur stort det var. Jag tror IKEA var ganska populärt för han har redan frågat om vi kan åka igen, hahaha. Sov över igen för jag var för trött för att köra hem och på söndag förmiddagen mötte jag upp Chelsea, Nancy och Nancys föräldrar (som kom igår) och åt brunch på Glory days. Hennes föräldrar är så himla sköna, haha. Efteråt åkte jag och Chels till malet. Jag fyndade två par jeans (välbehövligt!!), shorts och en långkofta. Jag var ganska exalterad över att jag gått ner ännu en jeansstorlek, så nu har jag fyra storlekar mindre än när jag kom. Hur awesome?! Jag skiter i jantelagen- jag är stolt över mig själv!! 

Efteråt åkte jag hem och duschade och sen åkte jag över till Nancy som hade lagat lasagne till alla, såå gott!! Jätte trevlig kväll. 

Nu är jag hemma för första gången sem i fredags eftermiddag och imorgon har jag tagit ledig för att åka in till city med Nancy och hennes päron. Sammanfattningen av denna helg - perfekt!

Ikea i måndags med Chels

Vår i Connecticut.. 
Stephens målande in progress!
Gokarts race! 


Taco- & game night

Förra söndagen samlades hela stora gängen och lagade tacos och spelade Cards against humanity, numera en klassiker på spelkvällarna. Ett spel jag måste ta med mig hem till Sverige när jag flyttar hem igen!! 

Chelsea ville testa att locka mitt hår..


Ten foil meeting

Förra veckan hade vi ett ten foil cluster möte där vi delade upp alla i fem lag och varje lag skulle göra en outfit i aluminiumfolie. Jag var den lyckliga au pairen som fick äran att få en klänning, hahaha 

Före

Efter Maroon 5

För två veckor sen körde jag ner till New Jersey med Chelsea & Nancy för att gå på den väldigt efterlängtade konserten med Maroon 5. Vad säger man? Det var magiskt. Adam Levines röst är to die for, han är grym!!

Sämsta bilderna, men jag har massa filmer istället, så jag är nöjd :)Förbandet var Magic
Adaaaaam
Under "She will be loved"bad Adam alla lysa med deras mobilen. Effekten kombinerat med Adams sångröst gjorde stunden ganska magisk..

3år!!

I onsdags var det pojkarnas födelsedag och de fyllde hela tre år! De har växt så oerhört mycket under mitt år här och det är så fantastiskt att se deras utveckling, allt går så snabbt. När jag kom var det mest "dadada"- ord och ostadiga ben, men nu började de blir stora pojkar :) 

Jag tyckte det var svårt att komma på en bra present eftersom de redan har allt och lite till. Jag bestämde mig för att göra en rolig upplevelse istället, men de flesta roliga aktiviteter är vardag för dem. Akvariet, "trampolinhus", barnmuseum och aktivitetscenter, men så föreslog jag för min värdpappa att jag kunde gå på bio istället och han tyckte det var en toppenidé! Så vi gjorde DN rolig dag av det hela och avslutade med att jag tog dem på deras första film på den riktiga bion. De var så duktiga. Jag blev imponerad! Vi såg filmen Paddington och den verkade vara väldigt populär för de har pratat om den i flera dagar nu. 
När vi kom hem efter bion väntade favoritmaten på bordet och till efterrätt fick de varsin oreo- cupcake med ett ljus i. Sedan fick de öppna alla sina paket från föräldrar och mor- & farföräldrar. Presentöppningen var lika galen som jag hade förväntat mig, men de var glada och det är det som räknas :)

Liam hade inget tålamod att sjunga före han blåste ut ljusen, hahaha..