Beautiful fallHemma!

Jag är precis hemkommen efter en weekend i Montréal, är ganska seg efter 8h på bussen, men de tog 12h dit, så jag borde inte gnälla, haha. Jag har så mycket att berätta från den senaste månaden.. Niagarafallen, Hawaii & Montréal!
Shopping

Eftersom jag brände ryggen igår tog jag en paus från stranden idag och promenerade bort till shopping centret en bit bort. Jag köpte ingen, men njöt av dagen, värmen och de vackra vyerna. 
Shoppingcenter med Hawaiiansk stil

.. med denna vyn! Vackra blommor, träd och berg i bakgrunden.


Snorkling på Hawaii

Idag var jag nere och snorklade själv vid stranden. Det var den bästa snorklingen jag någonsin fått uppleva!! Jag såg både havssköldpaddor (upp mot 1,5 meter stora) och sälar på nära håll - så himla häftigt!! Och fiskarna var som längden av min underarm och i alla möjliga former och färger. Jag önskar jag hade haft en undervattens kamera!

Lycka

Tre dagar kvar till Hawaiiiiiiiiiii!!!
Söndag

Igår hade jag min sista Montréalklass och nu är det bara det roliga att se fram emot.. Weekendresan till Montréal!! 

Vi var även ute och åt igår, mycket trevligt! 

Fina Connor..Tjejdag

Igår gick jag & Chelsea på mani- & pedikyr. Det var dyrt, men vi var värda det! Sen åkte vi till Port chester och åt middag på Bartaco - gott!! Vi avslutade kvällen med skoshopping och bio, gone girl - rekomenderar! Ett perfekt tjejdag i ösregnet.