Yale University & IKEA

I lördags morgon bar det av till Yale university. Chelsea & Sam kom och hämta upp mig och Nancy vid halv nio och vi åkte i en liten mini cooper hela vägen till New Haven. Både jag och Nancy är långa, så vi var inklämna i baksätet och kunde knappt röra oss, haha. Vi kom till Yale i tid och väntade på att vår guidade tur skulle börja (som för övrigt var ett cluster möte). Universitet var väldigt vackert och så himla häfftigt. Jag hade inte tackat nej till att studera där... 
 
 
 Ett bibliotek.. och vår guide (även student) under Yale touren, haha.
Biblioteket var inte pjåkigt... 

Jag & fina Nancy
 
Efter vår guidade tur åkte vi till den välkända pizzerian Frank Pepe och det var nog den godaste pizzan jag ätit sen jag kom hit!! Inte lika god som svensk pizza, men inte långt ifrån.. Efteråt åkte vi och såg matchen mellan Yale & Princton (Yale vann!). Min första amerikansk fotbolls match, check! Vi hann dock inte se slutet för vi skulle inom och köpa pepparkakor från IKEA på vägen hem, haha.
 
 
Chelsea, Sam, jag & Nancy.
Jag kände mig som en stolt svensk när jag gick där med mina två kanadensiska och en brittisk vän.
Tanken var att gå in på IKEA, gå till Swedish food market, köpa pepparkakor och åka hem, men det slutade med att vi gick igenom IKEA och testade majoriteten av alla sängar..

.. och tillochmed ett badkar..


 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback