IKEA

Imorse vaknade jag och kollade på klockan, såg att den redan var kvart i nio, så jag kastade mig ur sängen och slängde på mig kläder snabbt som attan och var precis på väg ut ur rummet när jag insåg att; "Nej, det är inte måndag och jag har inte försovit mig". Kul start på morgonen va? Feberhjärna! Jag gick iallafall upp, gjorde frukost och hade en lugn och behaglig morgon. Jag åkte med Nancy till IKEA vid lunch och åt svenska köttbullar, haha. Det är faktiskt ganska härligt att åka till IKEA och få känna sig lite extra svensk, men samtidigt triggar det ändå lite hemlängtan. Det enda jag fick med mig hem var en burk lingonsylt. Jag köpte dock tre pepparkakshus, en burk med pepparkakor och ett paket köttbullar som jag fått önskemål av min värdmamma att köpa med mig hem. Trafiken från New Haven var mindre kul.. Det tog oss närmare en och en halv timme, men vi roade oss med att sjunga med till radion. Jag håller dock på att tappa rösten nu.. ogillar att vara sjuk! 
Efteråt kollade vi på film, Nancy valde.. brittisk komedi - Love actually. Helt okej film! Jag försöker lära mig lite brittiskt accent, men det är svårt för jag har mer av en amerikansk accent. Jag vet att du vill att jag ska lära mig brittiska mamma, men tyvärr - jag är ett hopplöst fall!
 
Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar innan det är dags att sov. Imorgon startar en ny vecka med maxade arbetstimmar, men jag ser fram emot helgen. Idag är dessutom bara tio dagar till fina mamsen kommer och hälsar på. Längtar!
 
   
IKEA har inga plastpåsar, så vi fick helt enkelt använda Nancys nyköpta tvättkorg när händerna inte räckte.

Kommentarer
Mammi säger:

När jag kommer så kan vi träna jättejättemycket på ditt uttal...o jag kommer att sparka till dig när du säger fel o så vips...kan du både amerikansk engelska och brittisk engelska....
Bra va!!!

Svar: Tror inte det blir så enkelt.. :*
Jenny Liljedahl

2014-11-10 | 08:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback