Midsommar i NYC

Hejsan allihopa. Hur var midsommar hemma i Sverige? Min midsommar bestod av jobb från 8-3, sen fick jag ledigt tidigare för att åka in till NYC och fira. Kristoffer kom över och vi körde tillsammans för att hämta upp Isabelle i Darien. Bilturen som vanligtvis tar tjugo minuter tog oss över en timme på grund av trafik, vilket gjorde att vi missade tåget vi planerat att ta. Det vi tog var dessutom 20-25 minuter försenat och väl framme i NYC var biljett-kön på tunnelbanan seeeeg. Vi gick dessutom fel till att börja med och förlorade ytterliggare lite tid, så när vi väl kom dig och hittade de andra, så var de precis på väg hem. Oh well.. Vi hade trevlig iallafall och det var kul att göra något speciellt på midsommar.
 
Jag och Isabelle hade planerat att göra midsommarkransar tillsammans dagen innan, men efter en påfrestande tag behövde jag göra av med alla frustration på gymmet och stannade där en timme längre än planerat, vilket gjorde att allt blev så himla sent och vi bestämde oss för att försöka göra kransarna på tåget istället. Det var en spännande upplevelse, hahaha... Min krans gick sönder, så jag gav upp, men Isabelle fick till en fin krans! Det fick helt enkelt bli en krans-lös midsommar.
 
Vi försökte få midsommar stämning genom att köpa lite svensk mat, såsom köttbullar, jordgubbstårta och lingondryck, men inget av det smakade särskilt gott, hahah. Efter att ha lagat egna köttbullar till mig och värdfamiljen i onsdags, så smakade inte färdigköpta amerikanska köttbullar särskilt gott, och lingondrycken var kolsyrad.. blää. Vi avslutade kvällen med kaffe på Starbucks. Jag fick mitt kaffe gratis, wihoo! (Kristoffer fick betala, haha..)


Midsommar utan spöregn och med frihetsgudinnan i bakgrunden kändes väldigt annourlunda..
 
 

Kommentarer
Jessica säger:

Fint talande bilder =)

Svar: Tack :)
Jenny Liljedahl

2014-06-23 | 06:44:29
Bloggadress: http://photohugs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback