Anledning till hemresan..

Många som läser bloggen undrar säkert varför jag åkte hem till Sverige för två veckor sen. När jag ringde min vän Matilda i maj för att gratta henne på hennes födelsedag fick jag chansen att prata lite med resten av hennes familj (eller min extra-familj, som jag kallar dem) och jag fick höra att Annica (extra-mamsen) skulle ha femtioårsfest om tre veckor och att jag tyvärr skulle missa det.. och eftersom jag ändå var på andra sidan Atlanten och inte kunde komma fick jag även höra att de skulle ha ett överraskningsbröllop..... Ååh.. Det gjorde lite ont att veta att jag skulle missa bröllopet, så jag nämnde det för mina värdföräldrar och sa att jag var lite ledsen över att missa det och till min förvåning sa de "Vill du åka så ska du självklart åka! Vi förstår!".
 
Jag ville så gärna, men åh.. Hur skulle det bli med pengar? Och skulle det bli jobbigt att åka hem och sedan komma tillbaka? och ville jag ta ut semesterdag för att åka till Sverige när jag har hela USA att utforska? ..men det gjorde lite för ont i hjärtat att tänka att jag skulle missa Ankans bröllop, en person som jag av hela mitt hjärta verkligen ville se gifta sig.. Jag kände bara "Bry dig inte om pengar, bry dig inte om semesterdagar, bry dig inte om hur det blir att åka tillbaka - JAG SKA DIT"! Så jag bokade resa, sådär två veckor innan. HAH!! Och jag kom!
 
Det var så himla vackert, så himla perfekt.. Jag grät och jag grät.. Jag höll mobilen i en hand för att filma åt min älskade mamma, höll systemkameran i den andra, samtidigt som jag bara njöt. Multitasking på hög nivå. Jag är så frukansvärt glad att jag åkte, jag ångrar det inte en sekund!
 
 

Kommentarer
Angelica säger:

Det var ett himla väldans bra beslut att åka hem till Sverige en vända <3

Svar: I agree <3
Jenny Liljedahl

2014-06-19 | 11:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback