Julen är här

Idag tog jag hunden ner till Lund för att spendera julen med bröderna & co. Vi har klätt granen (den var klädd, men de hade sparar en kula till mig haha), lagat mat till morgondagens julbord och så träffade jag en fin vän som jag inte sett på väldigt länge. Nu kollar vi på Ensam hemma, dricker te och äter lussebullar. Äntligen börjar julstämningen komma. Nu saknas bara mammi och sen är julen fulländad. Hemma

I onsdagskväll påbörjade jag min resa mot Sverige och jag såg så himla mycket fram emot mitt överasknignsbesök, men stressen innan flygningen var inte kul. Vi kom iväg sent, hamnade i trafik, hittade inte parkeringsplatsen vi bokat osv och det slutade med att jag var vid incheckningsdisken FEM MINUTER innan det stängden. Den stressen alltså.. Jag hoppas aldrig med behöva uppleva det igen. På flygplatsen träffade jag en gammal kompis från skolan som jag inte sett på tre år då han var utbytesstudent. Vi var båda på väg till lilla Sölvesborg, vad är oddsen?! Jag säger det ofta, men världen är vekrligen liten ibland.
 
Jag landade på Köpenhamns flygplats klockan sju på morgonen utan någon sömn. Jag tåg tåget hem och åkte direkt till min gamla arbetsplats (mellanstadieskola) och gjorde ett överraskningsbesök. De blev så försvånade och glada, ungarna drog i mig i höger och vänster. En sak som ungarna hatar att höra, men det är helt sjukt hur stora de blivit. Det känns som jag precis slutade där.. 
 
 
De senaste dagarna har bestått av att överraska alla kompisar och att se alla reaktioner är en av de roligaste sakerna jag gjort på länge. Det har varit svårt att hålla denna resan hemlig för alla mina vänner, men jag är så glad att jag lyckades för det var verkligen värt det. Nu är allt hemlighetsmakeri över och jag sak bara njuta av Sverige..
 


Finaste kusinen. 
 

Sverige

Jag befinner mig just nu i Sverige, vilket känns helt sjukt. Det känns så himla konstigt, men det är helt underbart. Jag njuter! 

Kanelbullar & shopping

Imorse kom Nancy och hämtade upp mig och vi åkte till Scandinavian butik i Norwalk och köpte marabou och färsk jäst. Det var den största jästen jag någonsin sett - 500g!! Därefter åkte vi hem till mig för jag behövde jobba mellan 1-3, men ungarna sov så vi bakade kanelbullar. De smakade himmelskt!! Efteråt åkte vi till White plains för några timmar i malet, men utan större framgång. Vi avslutar dagen med sleep over och American horror stories. Imorgon blir det en heldag i city!

Dansparty i köket

Typ tionde skrattanfallet för kvällen...

Woodbury common outlet

Igår åkte jag och Nancy till en outlet här i närheten med över 220 outletaffärer. Det var enormt! Jag fyndade en Michael Kors plånbok, en Nine West handväska, fyra julklappar och en Olof huladocka (hahaha) till bilen. Jag lyckades hålla mig innanför min budget, så jag är mer än nöjd och jag kommer definitivt tillbaka! 

Michael Kors
Nine West
.. Och Olof såklart!