Uppdate match #1

Min matchning började inte så bra, jag hade slumrat till på soffan (hård arbetsdag) och när jag kollar mobilen ser jag att jag hade ett missat samtal från Stamford, CT, Jag förstod på en gång att jag fått en match. Kollade mejlen och jajamen, "A host family is interested in you!". Kastade mig upp ur soffan, hämtade datorn och loggade in på min au pair sida på en gång. Jag var så glad att jag knappt visste vilket ben jag skulle stå på!
 
På profilsidan stod värdmammans mejladress, så jag mejlade på en gång och bad om ursäkt för att jag missat samtalet och att jag gärna bokade ny tid för intervju. Hon svarade inom loppet av 5 minuter och frågade om vi kunde köra på en gång. Herregud, tänkte jag. Allt gick så snabbt! Men jag sa ja, och en stund senare hade vi vårt samtal. Det gick så bra! All nervositet släppte precis innan samtalet och engelska flöt på mycket bättre än jag trott! Fastnade på ett ord, men det var allt. Jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv, men det får man väl vara?!
 
Värdmamman berättade om barnen, bland annat att pojken hade autism, vilket jag inte har någon erfarenhet av, vilket jag såklart förklarade, men hon berättade lite om hur de brukade göra och hur deras vardag ser ut. Jag och flickan verkade dela en hel del intressen, vilket är väldigt roligt såklart! Jag ställde lite frågor om barnen och fick bra svar. Mamman verkade vara väldigt trevlig. Hon berättade att hon intervjuade fler au pairer för tillfället, men att hon gärna ville ha en svensk au pair eftersom att de har haft en svensk au pair innan och det hade fungerat bra. De behövde en au pair som kunde jobba helger och ja sa att jag kunde tänka mig det, så länge jag får en helg i månaden ledigt. 
 
Hon ville att jag skulle höra av mig senast fredag och säga ifall jag fortfarande är intresserad. 
 
Några frågor? :)

Kommentarer
Natalie Isacsson säger:

Är du fortfarande intresserad då ? :D

Svar: Ja, jag känner att jag vill veta mer om dem :)
Jenny Liljedahl

2013-11-07 | 14:18:22
Bloggadress: http://natalieisaksson.blogg.se/
Isabelle säger:

Självklart ska du vara stolt över dig själv! Jag tycker det var riktigt bra jobbat Jenny :D Det hela skedde så snabbt men som du skrev i ett tidigare inlägg hinner inte nervositeten byggas upp fullt lika mycket. Men ändå, jag skulle vara riktigt nervös x)

Svar: Tack Isabelle! Och ännu en gång, mitt lugn var mycket tack vare dig :)
Jenny Liljedahl

2013-11-07 | 16:28:57
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback