Uppdatering om alla matchningar

Hej allihopa! 
Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering under helgen, men jag har varit i Stockholm och firat första advent. Hade en supertrevlig helg och återvände tillbaka med massa ny energi, härligt! Måste berätta en sak.. När jag skulle hem igår på morgonen springer jag på en vän på Centralstationen i Stockholm, sådär 55 mil hemfrån! Jag hade ingen aning om att hon hade varit i Stockholm och odsen att träffas på centralstationen är väl lika med minus tio? Visade sig att vi skulle med samma tåg hem, hahaha! 
 
 
Tillbaka till au pair-andet.
Match #2 (Hamilton, Virgina med 3 barn på 3,6 & 9)
Vi har enbart haft mejlkontakt än så länge, jag har ställt lite frågor och har fått ett långt mejl tillbaka. Fick veta lite mer om barnens personligheter, om arbetsschema, deras förväntningar på au pairen osv. Ska strax sätta mig ner och svara tillbaka.
 
 
Match #3 (Riverside, Connecticut med 3 barn på 1,1 & 3 år)
What to say? I'm still walking on clouds.. 
Jag och värdmamman har mejlat väldigt mycket fram och tillbaka, har även mejlat mycket med deras au pair. Allt känns så himla bra! Imorgon ska vi ha ett sista samtal över Skype innan vi bestämmer oss, fast i mitt huvud har jag redan sagt ja! Hoppas, hoppas, hoppas.
 
 
Match #4 (Alexandria, Virginia med 2 barn på 3 år)
Vi Skype:ade igår. Det gick såå dåligt för mig.
Kort sammanfattat: Kom precis från tåget, stressade till verkstaden för att hämta min bil, körde hem och lyckades hamna bakom en "lastbil" (såg ut som en kombination mellan lastbil/militärfordon och traktor, say whaaat?) som körde 15km/h och INTE gick att köra om, kommer hem ca 10-15 min innan utsatt tid för intervju, panikläser igenom våra mejl för att fräsha upp minnet lite, men hinner inte kolla igenom mina frågor.. Hann inte varva ner innan vi påbörjade samtalet, vilken gjorde att min hjärna fortfarande går på högvarv och fick lite svårt att koncentrerar mig emellanåt. Tappade några ord och formulerade en del meningar helt fel, haha. 
Värdmamma var i alla fall väldigt trevlig och hon berömde mig flera gånger och sa att jag hade väldigt bra engelska. Jag blev lite förvånad eftersom jag själv kände att det gick så dåligt, men det gäller helt enkelt att bara ta det som det kommer. Jag fick veta lite om familjen, om barnens personlighet, om hur mitt schema troligtvis kommer se ut, barnens intressen och aktiviteter osv. Hon ställde en del frågor till mig och jag ställde några tillbaka. Värdmamma ville gärna Skype:a igen på onsdag.
 
Med andra ord kommer jag ha två Skype-intervjuer imorgon, både med match #2 & match #3.
 
 
Något mer ni vill veta? Fråga på! :)
 

Kommentarer
Amanda säger:

Åh hoppas du får den familj du vill ha! :)

Svar: Tack! Håller tummarna :)
Jenny Liljedahl

2013-12-03 | 19:57:38
Bloggadress: http://byamanda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback