Dessert night

Ikväll var det au pair mötet med tema "Dessert night". Vi var 45+ au pairer och de flesta tog med sig en hembakad dessert från sitt hemland. Jag bakade chokladbollar, men de var inte riktigt lika populära som förra året. 
 
Det känns ganska konstigt att tänka att jag gjorde samma möte före ett år sen. För ett år sen var "Dessert night" mitt allra första au pair möte och nu börjar allt om från början, bortsett från alla nya au pairer så är allt ganska mycket detsamma. Det är en väldigt konstig känsla, men jag är så himla glad att jag förlängde. Det var verkligen rätt beslut. Det ger mig lite extra betänketid till att fundera ut vad jag vill göra när jag är klar här. Jag stressar redan över dagen då min au pair tid är över, men jag försöker att inte tänka på det fööör mycket.. 
 
Ganska roligt att kolla tillbaka.. Detta postade jag för exakt ett år sen:
"Jag är precis hemkommen efter mitt första cluster meeting! Det var hemma hos min cc och det var som sagt "Dessert night". Det var galet mycket kakor och efterrätter!! Det var så man blev mätt av att bara kolla på det uppdukade bordet, haha. Jag såg en hel del bekanta ansikten, tjejer som jag tidigare träffat. Jag träffade även några andra svenskar för första gången. Jag kände mig helt efter när de började prata med mig, för jag förstod inte ett ord! Min hjärna var fortfarande inställd på engelska, så det tog ett litet tag att ställa om! Kändes helkonstigt att prata svenska. Ganska komsiskt ändå.. Haha ammanfattningsvis - Det var ett bra första- cluster meeting :)"
 
Inte ens en tredjedel av allt..
 Nancy & Anaïs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback