Gokarting

I fredags hjälpte jag Stephen att måla om sovrummet i hans nya lägenhet. Jag kan inte påstå att han är den bästa målaren så nu är färg i tak, på golv och äver plastskydden för väguttagen, hahaha. Varför lyssna på mig och mina råd innan man börjar måla? Suck haha. Vi beställde hem kinamat och kollade på Sherlock. ÅH, den serien, såå bra!! Ny favorit. Sov över och på lördagen var det D's födelsedag, så vi körde till Mt Kisco och körde gokarts med Stephens vänner. Det var försfa gången jag körde, så jag var ganska nervös först, men herrejissus vad kul det var!! Efter första loppen fick jag värsta adrenalinkicken, så körde ett andra race. Gick inte lika bra, en av de andra förarna körde in i sidan på mig i full hastighet och nu säger ryggen ajajaj. 

Gissa vart vi gjorde efteråt? IKEA! Igen.. Åkte dit med Chelsea i måndags eftersom vi båda var lediga. Igår blev det dock inga köttbullar, men S behövde möbler till nya lägenheten. Han hade aldrig varit där förut, så han var ganska förvånad över hur stort det var. Jag tror IKEA var ganska populärt för han har redan frågat om vi kan åka igen, hahaha. Sov över igen för jag var för trött för att köra hem och på söndag förmiddagen mötte jag upp Chelsea, Nancy och Nancys föräldrar (som kom igår) och åt brunch på Glory days. Hennes föräldrar är så himla sköna, haha. Efteråt åkte jag och Chels till malet. Jag fyndade två par jeans (välbehövligt!!), shorts och en långkofta. Jag var ganska exalterad över att jag gått ner ännu en jeansstorlek, så nu har jag fyra storlekar mindre än när jag kom. Hur awesome?! Jag skiter i jantelagen- jag är stolt över mig själv!! 

Efteråt åkte jag hem och duschade och sen åkte jag över till Nancy som hade lagat lasagne till alla, såå gott!! Jätte trevlig kväll. 

Nu är jag hemma för första gången sem i fredags eftermiddag och imorgon har jag tagit ledig för att åka in till city med Nancy och hennes päron. Sammanfattningen av denna helg - perfekt!

Ikea i måndags med Chels

Vår i Connecticut.. 
Stephens målande in progress!
Gokarts race! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback