3år!!

I onsdags var det pojkarnas födelsedag och de fyllde hela tre år! De har växt så oerhört mycket under mitt år här och det är så fantastiskt att se deras utveckling, allt går så snabbt. När jag kom var det mest "dadada"- ord och ostadiga ben, men nu började de blir stora pojkar :) 

Jag tyckte det var svårt att komma på en bra present eftersom de redan har allt och lite till. Jag bestämde mig för att göra en rolig upplevelse istället, men de flesta roliga aktiviteter är vardag för dem. Akvariet, "trampolinhus", barnmuseum och aktivitetscenter, men så föreslog jag för min värdpappa att jag kunde gå på bio istället och han tyckte det var en toppenidé! Så vi gjorde DN rolig dag av det hela och avslutade med att jag tog dem på deras första film på den riktiga bion. De var så duktiga. Jag blev imponerad! Vi såg filmen Paddington och den verkade vara väldigt populär för de har pratat om den i flera dagar nu. 
När vi kom hem efter bion väntade favoritmaten på bordet och till efterrätt fick de varsin oreo- cupcake med ett ljus i. Sedan fick de öppna alla sina paket från föräldrar och mor- & farföräldrar. Presentöppningen var lika galen som jag hade förväntat mig, men de var glada och det är det som räknas :)

Liam hade inget tålamod att sjunga före han blåste ut ljusen, hahaha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback