Sammanfattning av veckan

Förra veckan i bilder:
 
Vi startade veckan som vanligt med en playdate med Lena & Jackson. Mina grabbar var på bushumör och kom på idéen att putta runt varandra medan den andra satt i en legolåda. Knasbollar!  

I tisdags hade vi vår troligtvis sista musiklektion någonsin, vilket är en konstig känsla eftersom det är något jag och killarna har gått på varje vecka sedan jag kom för 15 månader sen.
 
På onsdagen stod simning på schemat. En bild på en trött, blöt och hungrig Ethan som äter mellis med röda ögon efter simglasögonen. 
Samma dag gjorde jag mac and cheese från scratch för första gången - Liam älskade det. Ethan gillar inte mac and cheese och fick istället pasta och pastasås. Under lunchen gick jag ifrån bordet två minuter för gå på toa och när jag kom tillbaka hade Ethan slängt sin broccolini över helt köket. Han såg väldigt lycklig ut, men jag kände inte detsamma. Livet som au par för treåringar! 

Jag hann med en skype dejt med Linneá på onsdag eftermiddag och vi var lite löjliga som vanligt. Saknar denna tösabit till tusen <3 
 
På torsdag grillade min värdpappa - 10/10!! Broccolini, lax, stek, portobello svamp med mozarella och basilika. Mmmmm...
  
Aporna i deras naturliga livsmiljö 
I fredags gick vi till en ny lekpark som killarna ÄLSKADE! Efteråt åt de lunch i parken och eftersom det var fredag lyxade vi till det med glass (frozen yoghurt). Efter eftermiddagstuppluren hade vi vattenkrig och jag blev totalt genomblöt, men kul hade vi! Bilderna är tagna ur en video, så därav kvalitén.  
I lördags följde jag med Stephen för att få hans bil besiktigad i New Rochelle. Hans mamma var också där för att få hennes bil besiktigad och i väntan på att bilarna skulle att bli klara satt vi i solen och pratade i en timme. Därefter åke vi och hämtade upp Nancy och begav oss till IKEA i hopp om att bota lite hemläntan med hjälp av svenska köttbullar och mat från The Swedish food market. Till min stora förvåning hade de börjat sälja lösgodis, äntligen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback