New York City

Imorse tog jag, Chelsea & Nancy tåget in till city. Vi köpte frukost/ lunch på europa café och promenerade till Central park och hade en picknick. Vi storsade runt i city lite och lyckades se Bill Nighty. Komiskt nog kollade Nancy på en skylt och sa "åh, coolt. Jag visste inte att Bill Nighty var med i en broadway show" och precis när hon säger det så stannar en bil och ut ur bilen kliver självaste Bill, hahaha. Komiskt eller vad?
 
Chelsea hade en broadway show att gå och se (födelsedagspresent från hennes värdfamilj) så vi skiljes åt och jag och Nancy gick till ett starbacks för att kyla ner oss lite. En hel dag i city med 30+ är lite för varmt! Vi gick tillbaka till Grandcentral, men var ca 30 minuter tidigare, så vi roade oss med att gå och titta på Grand central food market. De hade allt, färsk fisk/ kött, mat, kryddor, teer, bakelser, you name it. 
 
Just nu ligger jag i sängen med feber. Jag har lyckades bli smittade av småkillarna och deras förkylning. Sharing is caring, är det inte så de säger? 
 

Vacker som få... Ta foton hit & ta foton dit

Bill Nighty!!! Love acutally, Harry Potter, Hot fuzz, Pirates of the Caribbean, Hotel Marigold.. Han var varit med i många filmer!  

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback