Chelseas birthday weekend

Jag måste bli bättre på att blogga, men jag glömmer bort bloggen. Jag blir så rastlös av att sitta still så jag nästan aldrig är hemma när jag är ledig och när jag är med kompisar vill jag knappast sitta och blogga. Det får helt enkelt bli långa "veckoinlägg" istället för dagligen. 
 
Låt oss gå tillbaka till 5 juni. Jag och killarna startade dagen med ett besök på akvariet - nya favoriten är fjärilarna. På eftermiddagen kom farföräldrarna på besök och på kvällen gick till Abis på Greenwich ave för min första hibachi någonsin. Så himla gott! Man sitter runt ett bord där de lagar maten precis framför dig och kockarna är väldigt underhållande. Barnen var väldigt imponerade! Senare på kvällen åkte jag över för att fira med Chelseas födelsedag med henne och hennes värdfamilj. Tårtan var god (men inte lika god som svensk tårta såklart), men det var en felstavning på tårtan och vi alla fick oss ett gott skratt när vi såg att de stavat "Happy 22th" istället för "Happy 22rd".
 
På lördagen mötte jag upp tjejerna för en födelsedagsbrunch. Vi alla gick in i en matkoma, så vi åkte hem till mig och slöade i ett par timmar. Nancy pillade med mitt hår och sedan åkte vi till shoppingcentret och strosade runt lite. 
 
På söndagen volontärarbeteade jag på "Touch a truck", ett familjen event här i Greenwich där barn får möjlighet att se lastbilar, brandbilar, polismotorcyklar, ambulanser etc och klättra in i dem, tuta på tutan osv. De hade även hoppborgar och annat skoj. Jag var där och informerade om Au pair in America med min community counselor och flera andra au pairer. Jag såg min första amadillo, eller "bältdjur" så det så fint heter på svenska. Jag var mer exalterad än barnen, de är så häftiga, fula, men häftiga!! Jag & Lena lyckades få med oss några heliumballonger från eventen  (ja, jag älskar helum....) och sjöng med till radion med våra heliumröster i bilen utanför mitt hus och hade skitkul, grannarna måste ha undrat, hahaha. En stund senare kom Chelsea över i väntat på att Nancy skulle sluta. Hon blev dock tvungen att jobba 2,5 övertid, så våra planer att åka till city blev  inte av. Istället åkte vi till Stamford för frozen yoghurt. 16handels har börjat med Nutellasmak, vilket helt klart är en vinnare! Vi hann också med lite sko shopping innan de var dags att göra oss iordning för Chelseas födelsedagsmiddag på Cheesecake factory. Trevlans!
 
 
The flutter zone på Akvariet
En väldigt imponerade Ethan på hibatchi- stället Abis


 
Chelsea's felstavade tårta. 
Söndagsbrunch på Glory days


 
Frisörpill hos salong Nancy 
Ser man en monster truck så måste man såklart ta ett foto, men vet man inte hur man posar inför ett foto får man helt enkelt stå där och se ut som en idiot.. 


Ett utav våra bord på Touch a truck 


Nej, jag var inte vrålhungrig och åt Chelseas tårta i bilen. Usch, nej. Det vore äckligt.... (väldig ironiskt) 
Vi har dinosaurier över hela Stamford. Vår chansning är att det har något att göra med premiären av Jurassic World 
 
Redo för Chelseas födelsedagsmiddag i White Plains 
 
 
Jag är inte jätte förtjust i Cheesecake, men denna snickers- Cheesecake var den godaste cheesecake jag någonsin ätit. Mums!

Födelsedagspinglan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback