Biggest loser

Den gångna tisdagen var en väldigt speciell dag, min lilla Connor fyllde hela 5år! Han är en stor pojken nu :) Av mig fick han Batman pyssel- & målarbok, superhjältsstickers och kritor. Jag lyckades träffa precis rätt för varje dag har han sagt hur mycket han tycker om min present, sötnosen. 

Igår började jag dessutom på min 90 dagars "Biggest loser"- utmaning. Vi hade vår kick off igår med fick coachning, hade invägning, vi fick våra Biggest loser tröjor och hade tillfälle att köpa supliment (är det verkligen det rätta svenska ordet? hahaha). Så varannan vecka är det invägning, vi tävlar i lag, jag kommer träna extra med min pt, vi har speciella gruppträningspass, vi kommer ha flera olika föreläsningar osv. Klubbvinnaren får $500 och vinnare över alla klubbar får $5000. Jag är så himla taggad :)

Ikväll kollade jag och barnen på Frozen medan mina värdföräldrar var ute på middag. Lite senare kommer Chelsea & Nancy över för Grey's anatomy kväll. Vi ska se säsongsfinalen av säsong 8 och storböla. Jag är den enda som sett det innan, så jag är redan mentalt förberedd. 

FYI - amerikanare vet inte hur man gör goda tårtor. Jag kan inte äta dessa, på gott och ont antar jag haha.
Lets go!! 

Kommentarer
Mammi säger:

Delta vinnner du lätt!! Finns ingen i hela världen som är så duktig som min tös!! No one!!

2015-01-31 | 17:11:32
Nica säger:

Men jösses vilken härlig utmaning!! Kör på!! Du är bäst i världen, och träning och kost kommer att göra dig lycklig, tro mig! Jag har satsat nu, gått ner 6 kg och tränar 3-5 dagar i veckan. Träning sätter hälsan först, men det är kosten som gör jobbet. Det är nästan omöjligt att träna sig ner i vikt, man måste ha kosten först. Men träningen ger så mycket motivation! Shit - du är bäst!!! Och du verkar ha en helt underbar, underbar värdfamilj och ungskruttar!! Pöss, vackra du!

2015-01-31 | 17:41:32
Nica säger:

Just det - jag kan nog fixa autografer från hon som gör Frost-låten i Sverige. Eller nä... :) Pöss igen. Kämpa på nu, jag kämpar här hemma och så ses vi och tittar på våra nya kroppar när du kommer hem närmast!!! Yihaaa!
Älsk

2015-01-31 | 17:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback