Sommaren i city

I fredags kväll kom Isbelle hit efter en sju timmars lång resa med metro, buss & tåg. Hon stannade enda till idag, så vi hade hela helgen på oss för roliga utflykter. 
 
I lördags åkte vi och hade en heldag i city. Vi började med ett stopp på FIKA, det svenska cafét. Alltså kaffet - det är såå gott! Vi svenskar vet verkligen hur man gör kaffe. Jag åt en riktig, svensk kanelbulle till kaffet och var i himmelriket en stund.. Efter kaffet gick vi till Time Square för att försöka få tag på biljetter till en Broadway show. Valet var mellan Les Miserables, Cinderella och Mamma Mia. När vi kom fram till luckan (efter 45 minuters köande..) frågade vi vilken av showerna vi kunde få bäst platser för bäst priset och valet blev enkelt - Cinderella! 
 
Efter att fått tag på biljetter promenerade till 30th street vid 10th avenue och gick på The high line. För er som inte vet så är The high line ett övergivet tågspår som de gjort om till en gångbro och planterat växter och träd. Det var himla mysig och utsikten var väldigt fin på vissa ställen. Är ni någon gång i NYC så måste ni gå dit!
 
Klockan närmade sig sju och det var dags att börja röra sig mot teatern. Vi tog metron och lyckades komma upp precis vid ingången, helt oplanerat - perfekt. Vi hade jätte bra platser och hela teatern var såå bra! De hade gjort en ganska rolig tvist på historien, men mer än så avslöjar jag inte. Det var helt klart värt $80. 
 
Låt oss göra en bildbomb:
 
 
 
 

Kommentarer
lovisa säger:

åh vilken grej, vilket äventyr med aupair:andet! (gjorde ett verb av det nu, hehe) hur länge är du borta?

Svar: Det är minst sagt ett äventyr :) Ursprungsplanen är ett år, men jag kanske förlänger, vem vet!
Jenny Liljedahl

2014-09-02 | 19:06:25
Bloggadress: http://polichinelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback