Perfekt avslut på veckan

Igår var jag segstartad efter bara några få timmar sömn så vi lämnade inte huset före lunch när Anna & Sandra kom hit för att hämta upp Annas väskor som hon hade lämnat hos mig. Vi åkte till IHOP och åt brunch innan det var dags att säga hejdå till Anna som lämnar USA och åker hem till Sverige igen. Det var en så konstig känsla att säga hejdå för det känns som att vi kommer ses nästa helg igen.. Vi ses i Sverige, Anna!
 
Till något roligare - vi åkte vidare till White plains och mötte upp Sina, Petra och Lovisa i malet. Vi åkte sedan vidare till ett Starbucks och satt och pratade i två timmar medan regnet öste ner utanför. Det kändes lite som svensk sommar.... Vi avslutade kvällen med middag på The Cheesecake factory och jag åt lax.. mmmmm, det var så gott! Jag blev alldeles för mätt för att orka äta allt och att äta en cheesecake fanns inte ens på kartan. Mätta och belåtna körde vi hem för lite sömn. 
 
Idag har jag varit ledig och Isabelle åkte hem vid lunch. Det har varit en helt perfekt helg och det var nog vad jag behövde, för ibland är det lätt att tänka "Vad fasiken gör jag här egentligen?", men det är detta jag kom för. För att se, upptäcka, utforska - för att leva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback