Veterans day

Idag är det Veterans day i USA, vilket innebär att Connors skola var stängd och alla tre barnen hemma. Det var lite kaos (som vanligt), men min värdpappa var med hela dagen så det var lugnt ändå. Vi hade först music class och sen åkte vi till akvariet med våra tre trötta och hungriga pojkar.. Det var inte jätte kul! Resten av arbetsdagen gick fort. Barnen sov och sen kom min värdmamma hem tidigt från jobbet, så jag satt mest bara och umgicks. Ikväll stod jag för matlagningen - köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt. Mmmm!!

När jag var off åkte jag över till Chelsea, vi åkte till Starbucks drive thru som jag upptäckte för första gången igår. Det är bara en sån sak jag kände att man måste göra när man är här - bara för att! Nu är det gjort och jag gör det nog inte igen. Jag vill inte sjunka till den latheten! Vi åkte hem till Chels och kollade på American Horror Stories. Jag känner redan nu, efter första gången att jag är beroende.. Farligt, farligt. 
Kommentarer
Anonym säger:

Hej! Jag har för mig att du har tagit körkort i USA? Hur gick du tillväga? Jag är nämligen också au pair i USA och undrar lite hur det fungerar. Jag har gjort 8 h safety course men jag är osäker på hur jag ska göra nu.. Hur gjorde du det enklast?

Svar: Hejsan! Ja, jag har ett amerikanskt körkort. Jag gjorde det teoretiska, sen 8h safety course och sen gick jag till DMV och fråga om de kunde ändra vänteperioden för uppkörningen, vilket de gjorde och jag hade testet ca två veckor senare :) lycka till!
Jenny Liljedahl

2014-11-12 | 16:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback