Niagarafallet dag 2

Under dag två tog vi bussen över amerikanska gränsen. Det tog oss två timmar att komma över Rainbow bridge (bron mellan USA & Kanada) och när vi väl kom fram blev jag stoppad av gränspolisen för att de inte tyckte jag hade någon accent. "Du har ingen accent", "Har du amerikanska föräldrar?", "Jenny Petronella låter inte svenskt", "Varför åkte du hem i Juni?", "Vad gör du här?", "Hur länge har du varit här?", "Varför har du ingen accent?" osv osv.. Jag hann bli riktigt nervös, men efter att jag blivit förhörd en bra stund släppte de äntligen mig vidare. När vår tour manager frågade vad som hände och jag förklarade sa hon "Det var något nytt!" hahaha. 
 
Jag kom över iallafall. Vi prommenerade runt lite, åt lunch, åke på "Maid of the mist", tog massa bilder och gick över till the Goat Island och gick på "Cave of the vinds" (ett trädäck precis under fallet). Hela upplevelsen var så himla maffig. Det var så häftigt att se på nära håll hur kraftfull naturen kan vara. Detta är någon som alla borde uppleva en gång i livet - wow!!!
 
På kvällen gjorde vi oss iordning och gick ut. vi gick till en karaoke bar och sänkte medelåldern med 15 år, hahah. Vi gick runt lite, njöt av den varma kvällen och spelade lite spel. 
 
Helt omöjligt att ta en bild utan att kisa, solen var så oerhört stark.
Rainbow bridge med både USA & Kanada på bild.
Min vackra blå regn poncho som vi fick när vi åkte på Maid of the Mist.
 
På väg över till Goat Island..
Nya, fina och gula regn ponschos på - dags för Cave of the winds.
Ännu svårare att ta en hyfsad bild men stark lågt stående kvällssol, hahaha.
En "måsta ha" - bild. Ena foten i USA & andra i Kanada.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback