Boston

Hade en awesome dag med Nancy i Boston. Båda våra värdfamiljer firade Thanksgiving i Boston och bor ganska nära varandra, så vi möttes upp på tågstationen emellan oss och tog tåget in till Boston tillsammans. Vi började på Newbury st (lång shoppinggata), gick genom public garden och sedan Boston commons och såg lite skridskoåkning på The frog pond. Därefter promenerade vi ner till The north end för att gå på Quincy market. Det var en jätte mysig dag och efter lite julklappsshoppning börjar julen äntligen kännas lite närmre. Jag tycker det är mysigt med julpynt och julmusik, men samtidigt känns det konstigt att inte vara hemma. Det var himla roligt att få möjligheten att se Boston med Nancy iallafall!

Public garden
 
Quincy market
Minsta julgranen.. Och är från Halifax, Canada tydligen!
Stolt Britt!
Nancy vilken ta en selfie med våra flaggor, sen insåg hon att hon inte höll i Englands flagga hahaha
Bättre!
Cheeeers


Kommentarer
Anonym säger:

Hej! Tar studenten till våren och i dagsläget är jag helt inne på att åka iväg ett år som au pair! Har bokstavligen googlat runt över alla olika au pair bloggar känns det som och bland de olika organisationerna.

Som det känns nu är jag lite inne på att välja SI, ,en skulle gärna höra vad du tycker om de? Är det lika hjälpsamma i USA som innan så att man inte blir helt "lämnad i sticket" om det skulle hända något på plats i USA med familjen till exempel?

Har nu några nackdelar att säga om SI? Var utbildning i new york bra? :) Vill veta så mycket som möjligt ;)

2014-12-01 | 19:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback