Valborg 2014

Jag är så avundsjuk på alla mina vänner i Sverige som hade toppenbra väder på Valborg. Här i USA regnade det som aldrig förr... Jag hade planer med några andra svenskar att träffas och grilla ihop, men det gick såklart inte i ösregnet. Istället bestämde vi att vi skulle träffas och bara umgås lite hemma hos Kristoffer som bor 20 minuter bort. I stort sett allt som kunde gå fel gick fel.. Jag var ensam, det var mörkt, regnet öste ner, dålig sikt och vägen var fylld med vatten. Min gps visade fel väg, batteriet började ta slut på mobilen, bensinmätaren började visa lågt och mitt internet försvann. Jag visste inte var jag var, jag visste inte var jag skulle. Allt var kaos. Jag körde runt i en och en halv timme........ Jag kom in på någon stor parkering med massa byggnader och blev plötsligt förföljd av Securitas som antagligen tyckte jag betedde mig konstigt när jag snurrade runt och inte hittade ut. När jag väl kom ut körde jag tills min mobil fick täckning ifrån och sedan stannade jag på närmsta parkering, fällde ett par tårar, samlade mig och skickade sms till Kristoffer var jag var och han, Nadja och Natalie kom och hämtade mig. Under tiden jag väntade kom en polisbil och ställde sig bredvid mig på parkeringen. Jag kände att det skulle vara pricken över i:et om jag gjort något fel och få böter, men så var inte fallet, puuuh, haha. Det visade sig att parkeringen jag tagit mig till var väldigt nära Kristoffers hus, men min gps sa bara att den inte kunde hitta någon resväg. Det var riktigt jobbigt ett tag... Väl framme tände vi mys, åt lite gott och bara pratade. Himla mysigt! Bra slut på en kaotisk dag...

Kommentarer
Isabelle säger:

Allt ordnar sig till slut! :) vad virrigt det kan bli, men skönt att de fixade sig till slut! :) kram!

Svar: Ja, tur det! Jag var på väg att ge upp, typ sova i bilen eller något och hoppas jag hade hittat hem i morgonljuset, haha!
Jenny Liljedahl

2014-05-01 | 14:57:32
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Caroline säger:

Toppenbra väder!? Haha! Det ösregnade hela kvällen och sen kom det en snöstorm på natten :P Vet inte riktigt vart dina vänner bor om de lyckades undvika det!

Svar: Jag antar att du bor längre upp i landet? De vänner jag såg firade runt Blekinge- Skåne & där såg vädret kanonhärligt ut :)
Jenny Liljedahl

2014-05-01 | 16:46:50
Bloggadress: http://carolineinthestates.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback