Svar på kommentar

 

Hejsan, 
tack så mycket!
Vad roligt att du funderar på att bli au pair. Jag tycker definitivt att du ska åka! Jag ångrar inte en sekund att jag tog steget och åkte hit. Jag jobbar vanligtvis 8-4, eller 8-1, har 2 timmar off och fortsätter sedan jobba från 3-6. När jag är ledig är jag fri att göra vad jag vill.. Träffa kompisar, gymma, hänga på mitt rum osv, men många gånger stannar jag hemma och umgås med familjen. Jag gillar att spendera tid med min värdfamilj, även när jag är ledig och jag tycker att det är himla skönt att det faktiskt är så. Det är inte alltid ens vänner har tid att träffas, så om man inte trivs med sin värdfamilj blir det ganska många ensamma timmar inne på rummet. När jag är off kan jag såklart gå in på mitt rum och bara vara om jag vill och mina värdföräldrar förstår och respekterar min tid. Jag hoppas det gav svar på dina frågor :)


Kommentarer
Rebecca F säger:

Tack så mycket för svaret!

2014-05-20 | 20:32:18
hanna säger:

Hej!

det är så att jag är i rematch och har fått en familj med 2 barn, var av den ena är väldigt lite. men har jag fattat det rätt så har du små barn med, och jobbar hela dagar, jag undrar bara hur du tycker att de går? är de jobbigt med långa dagar så? tacksam för svar :) kram

Svar: Hejsan,
det stämmer bra. Jag har tre värdbarn i åldrarna 2,2 & 4, men jobbar sällan med alla tre eftersom den äldsta är på daycare. Jag jobba hela dagarna, men jag tycker alltid dagarna går fort. Vi har alltid saker planerade, men de dagar då de är sjuka är väääldigt långa eftersom man är "fast" i huset. Jag trivs jätte bra med denna åldern, men det är en utmaning att hålla dem sysselsatta och komma på nya saker att göra :)

Tråkigt att läsa att du är i rematch! Jag önskar dig lycka till & hoppas du hittar din nya värdfamilj snart :)
Jenny Liljedahl

2014-05-22 | 03:20:27
Bloggadress: http://nattstad.se/nyork

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback