New York & BBQ #2

Idag var det planerat att jag, Anna & Stephanie skulle åka till New York och åkte till Brooklyn samt ha picnic i Central park, men det blev inte som planerat. Jag skulle ta tåget vid elva och åkte i god tid för att jag misstänkte att det skulle vara mycket människor ute eftersom det var Memorial day. När jag kommer till Old greenwich är vägen till tågstationen avspärrad och allt var bara kaos. Jag bestämde mig för att åka hem, parkera bilen hemma och springa ner till tåget. Problemet var bara att jag var fast i trafiken. De rörde sig knappt framåt. En sträcka som vanligtvis tar 5 minuter, tog 40 minuter.. Jag kom hem, parkera bilen.. skyndade mig ner till tåget (20 minuter bort), men missade det andra också, haha.. Så istället för att vara i New York till tolv, var jag där vid ett. Inte hela världen kanske..
 
Denna dagen var helt fel dag att åka till New York. Det var föööör varmt. Jag tror det steg upp mot 32 grader (kändes dock som 55..). Det kändes som att gå i en bastu. Så fort jag kommit till NYC möttes vi upp på HM och åt lunch på något random ställe, jag åt kyckling fajitas och det var mums! När Anna var på toa kom en av killarna som jobbade där fram till mig och Stephanie och frågade var vi var ifrån. Jag antar att han hörde att vi inte pratade engelska. Han var väldigt trevlig och han sa att jag var vacker, haha. Made my day. Jag älskar att amerikanare är så öppna och bara säger det de tänker på! haha. Efter lunchen var vi ganska sega, så det slutade med att vi bara gick och kollade i affärerna (där inne var det svalt och skönt), men jag hittade inget jag ville ha. Vi stannade bara till fyra innan vi satte oss på varsitt tåg och åkte hem. Väl hemma i Old greenwich gick jag hem från station och kom i storst sett bara hem och vände. Jag körde till Bruce park och mötte upp några vänner för BBQ #2. Vi satt mest och snacka, men jag måste säga att det är ett väldigt härlig gäng och det var många goa skratt! Ett perfekt avslut på en långhelg! Imorgon börjar jag vid åtta som vanligt, så nu är det tag att få lite sömn. Godnatt! 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Hej,

Hur var din första tid i USA?
Jag kom hit för ett antal veckor sen, och jag har haft det väldigt jobbigt vissa dagar. Jag saknar verkligen min familj. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bättre.

Svar: Hej, hur funkar det nu?
Jag har alltid trivs väldigt bra i min familj och aldrig känt någon större hemlängtan, men jag hoppas det känns bättre för dig nu!
Jenny Liljedahl

2014-05-29 | 13:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback