Mother'a day

Helgen har varit lite galen.. Playdaten i lördags blev inte av, vi hade åska och ösregn till och från hela dagen. Tre galna apor inomhus, inge kul, hahaha. Vädret verkade dock bli bättre efter första åskskuren, så vi tog på strumpor och skor och gick ut lekte på baksidan. Vi hann vara ute i 30 minuter, innan jag såg att himlen började bli grå. Jag sa till mina värdbarn att "Det är dags att gå in för att jag tror det kommer börja regna om ett par sekunder..". Vi han precis innanför dörren innan skyfallet kom! Vid halv sex började jag göra mat åt dem och de åt. Lite senare kom deras barnvakt, så Chelsea kom över och vi beställde mat och glodde på Mean girls! 
 
Jag har sovit väldigt dåligt den senaste veckan och jag sov inte särskilt bra under denna natten heller.. Det blev inte bättre av att jag vaknade innan sju av tre små apor.. De har varit väldigt duktiga pojkar idag, så denna dagen har varit ganska problemfri. Vi var ute och lekte från 8.30-12.00 och åt till lunchen ute i det fina vädret! Precis innan vi gick ut för lunch ställde jag iordning med blommor och presenter till min värdmamma som var på ingång. Vp hade köpt blommor, äldsta kille gjort ett kort och planterat en blomma, jag (och vp) gjorde dessutom en tavla med barnens fotavtryck :) Planen var egentligen att doppa fötterna i färg och få riktiga avtryck, men det ville tvillingarna absolut inte! Jag gillar ändå resultatet, personligt och fint :) .. och ett härlig teamwork mellan mig och vp! Vi jobbade med denna tavla i timmar, hahaha! Vm älskade den, så det glädjer mig! 
 
Efter barnens nap skulle familjen till stranden och de frågade om jag ville med. Jag sa ja, utan tvekan! Jag gick fram och tillbaka längst stranden med fötterna i vattnet och bara njöt. Dagens väder har varit helt underbart - upp mot 30 grader. Så himla härligt avslut på en lång vecka! Imorgon är det nya tag som gäller :)
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback