NYC tour!

Igårkväll var det äntligen dags för vår New York City tour ..som vi väntat! Först när vi kom till Manhattan kände jag lite "Är detta allt?, men sen kom vi närmare och närmare.. alltså wow! Jag kände mig som ett barn på julafton. Det var så ofattbart att få se allting med egna ögon. Vår guide, Kevin, var väldigt duktig och väldigt roligt!! Jag hoppas verkligen ni framtidia apia- au pairer får Kevin som guide. Vår första stopp var Rockefeller med isrinken, flaggorna och Top of the Rock. Utsikten däruppifrån var to die for, ännu en gång - WOW! Det var så vackert!! Vi hade bara ca 20 minuter där uppe, så det var lite stressigt.. Jag kommer med största säkerhet åka upp där igen. Det var såå häftigt!!
 
 Utsikt över Central Park från Top of the Rock.

"The three Swedes" once again.. med Empire state building i bakgrunden!
 
 
Nästa stopp var Time Square, där hade vi 30 minuter! Vi sprang runt och bara försökte ta in allt. Aaaaaamazing!
Här har vi några tjejer från alla världens olika hörn! Ungern, Polen, Sverige (jag & Ronja), Tyskland och Slovakien. Alla nationerna samlade på Time Square.. Så häftig känsla!
 
 Eftersom att vi var "Such good girls who's in time", som vår gudie sa, så fick vi se extra mycket på vår rundtur! Vi åkte en bit till och fick se Frihetsgudinnan & Brooklyn brige (på långt avstånd dock), sen åkte vi genom China Town, Soho, Greenwich village, Wall street osv. Vi körde även förbi Grund Zero och fick se de nya tornen som de höll på att bygga. 
 
När vi kom tillbaka till hotellet var jag helt slut, men jag blev genast mycket piggare när jag kom in på hotellrummet och fick se en lapp där det stod att jag hade ett paket att hämta ut i receptionen.. More about that later! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback