Glasögonorm

Förra veckan fick jag lite panik för att jag kände att jag MÅSTE ha nya glasögon eftersom synen blivit sämre sen sist jag bytte glas och jag var rädd att det skulle bli jobbigt att fixa nya glasögon i USA + att det kanske inte är det första man orkar ta tag i, haha. Var iallafall hos optikern och hittade ett par jag gillade starkt, men ville inte beställa eftersom det skulle ta 2-3 veckor dem att bli klara, så kände att jag sktier i detta och får se dåligt, haha. Åkte till Smarteyes som en kollega rekommenderat just för deras snabba leveranstid, men jag tycker jag blev så illa bemött i butiken, så jag var inte intresserad av att gynna några som inte var intresserade av sina kunder. Åkte tillbaka till Synoptik för att lämna tillbaka mina lånebågar, förklarade att jag jätte mycket tyckte om bågarna, men ville inte beställa eftersom de inte skulle hinna bli klara i tid, men hon som jobbade där tyckte att jag passade så bra i dem och det skulle trots allt inte bli mer bekymmer än att mamma skickade över bågarna via posten till USA, så jag bestämde mig att köpa dem. Väldigt spontant, haha. 
 
Idag hade jag vägarna förbi, så jag gick in för att kolla hur långt de hade kommit och då var de tydligen klara?! De  2-3 veckorna det skulle ta visade sig bli 7 arbetsdagar. Blev så glad, haha! Vet inte om de skyndade på lite extra tack vare att jag förklarat att jag flyttar till USA, eller om jag bara hade tur, men jag tycker de alltid varit så oerhört trevliga och serviceminded på Synoptik i Sölvesborg, så jag är väldigt glad att jag beställde från just dem :)
 
Glasögonorm
 

Kommentarer
Isabelle säger:

Jättesnyggt! :D håller med den på synoptik, du passar bra i dem! :)

Svar: Tack Isabelle :D :D
Jenny Liljedahl

2014-03-20 | 22:17:34
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Matilda säger:

Otroligt fin är du! Åh jag älskar synoptik, här i östersund är de också helt fantastiska! Var där och sksffade linser idag :)

Svar: Tack söta du, vad snäll du är! :) Ja, de har verkligen bra service! Sånt är roligt :)
Jenny Liljedahl

2014-03-20 | 22:35:12
Bloggadress: http://matildasavelind.blogg.se
Johanna säger:

Jag håller med om smarteyes. Första gången jag köpte glasögon där så fick jag hjälp av en kompis till mig som jobbade där, så då var det ju bra service! ;) Men när jag var där nu i januari för att köpa glasögon så var kärringen (ursäkta, men hon var så jävla grinig, haha) så otrevlig mot mig. Sen när jag hade hämtat glasögonen och haft dom ett tag så kände jag att jag måste justera om dom lite, när jag gick in i butiken så säger samma kärring så här till mig, "jag har inte tid att hjälpa dig, jag ska plocka upp dagens leverans, du får vänta på att X ska bli klar med sin kund", spelar ingen roll att dom har väldigt bra pris på sina glasögon när vissa som jobbar i butiken är otrevliga!

Svar: Så himla tråkigt när de är sånna.. De förlorar ju bara själva på det :( livet blir så mycket roligare med ett leende på läpparna!
Jenny Liljedahl

2014-03-21 | 15:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback