Fredag & lördag

I fredags hade jag som sagt bakat cookie monster cupcakes till mina tvåor på skolan.. De äääääääälskade dem!! Har nog aldrig blivit så överröst med komplimanger! Jag blev så glad och det gick verkligen hem hos alla barnen ...och de vuxna ;) Efter jobbet körde jag ner till Lund. Det var otroligt segt att köra själv, även om det bara är 1,5h.. men jag fick iallafall träffa mina bröder :) Vi alla var helt sega på fredagen orkade vi inte mer än glo på film, haha.
 
På lördagen startade vi dagen med lyxfrukost som min bror och hans sambo så snällt hade varit och köpt. Underbart gott! Nybakat stenungsbakat bröd, jordgubbar, hallon, blåbär, youhurt, müsli, nötter, pålägg, te, apelsinjuice, kaffe.. Vi skippade lunchen om man säger så, haha. Vi var väldigt mätta! Vid lunch tog vi en promenad i det fina vädret och ger ner till centrala Lund för att möta upp min andra bror. Vi tog en kaffe ihop, sen gick vi en runda i stadsparken innan vi åkte hem igen. Det var en väldigt mysig dag, vädret var helt perfekt och det var kul att få träffa mina bröder och Emelie igen :) 
 
 
 
Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker.. HUR SJUKT?! 

Kommentarer
Elisabet säger:

Hej,

Får jag låna din "to do" lista, och ha den på min blogg också?
För jag har kommit en bit i mina förberedelser, och jag tycker den listan var bra.

En annan fråga, måste man göra klart visumansökan online innan man bokar tid hos ambassaden?

Svar: Jadå, ta du den :)

Ja, man måste göra klart ansökan online först :)
Jenny Liljedahl

2014-03-11 | 00:17:04
Sandra säger:

Hej! Jag har en fråga angående ambassadbesöket. Visst får man med sig sitt vanliga pass hem direkt igen och att det bara är själva visumet som ska skickas hem till en? :)

Svar: Nej, visumet klistras in på en sida i passet, så du lämnar passet och får sedan det hemskickat när allt är klart :)
Jenny Liljedahl

2014-03-11 | 19:22:31
Bloggadress: http://sandrapersson.blogg.se
Elisabet säger:

Tack så mycket!

Svar: Jag vet inte vad du tackar för, men varsågod!
Jenny Liljedahl

2014-03-20 | 21:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback