Första mötet

Kl 14.00 idag slutade sista föreläsningen på orientationen och det var dags för alla att skiljas åt och bege sig mot sina värdfamiljer. Jag & Anna (som jag delat rum med) satt och väntade fram till ca kl 15.00 på att vår grupp skulle åka mot Stamford Office. Stax innan klockan hann bli 16.00 kom min värdmamma och hämtade upp mig i Stamford och vi begav oss hem. Det var inte alls så akward som jag var rädd för att det skulle bli, utan samtalet flöt på ganska bra hela vägen till huset. Väl framme lämnade vi bara mina väskor, jag fick en snabb rundvandring i huset och sen frågade min vm om jag ville följa med till dagis och hämta upp C och självklart ville jag det! Han såg förväntansfull ut när jag kom och personalen berättade att han pratat om mig under dagen, söte. Efter vi hämtat honom åkte vi tillbaka till huset, jag lekte lite med barnen och de fick sina presenter. Därefter åt vi mat, sen så skulle barnen bada och jag följde med min vp till affären för att handla och jag fick en liten rundtur av området. När vi kom hem gick jag till mitt rum för att börja packa upp och jisses, vilken konstig känsla det var att stänga dörren bakom sig och vara helt själv för första gången i USA. Nu börjar livet här i USA på riktigt :)
 
Imorgon får jag välja själv vad jag ska göra, så jag har tänkt ta lite sovmorgon och gå upp vid 9 och sen spendera dagen med barnen och bonda lite. Ser fram emot det :) 

Kommentarer
Matilda säger:

Åh vad skönt det måste vara med att vara där!!
Vad har du för rum? Alltså ligger det på en egen våning eller delar du toa med familjen osv osv?

Svar: Ja, det var väldigt skönt att få packa upp väskorna och komma i ordning lite faktiskt :) Jag har ett litet rum på nedervåningen, vid köket, så det är absolut inte en egen våning, men det är litet och mysig och jag gillar det :) Jag har en egen toalett, men eftersom det ligger på nedervåningen använder resten av familjen också den ibland :)
Jenny Liljedahl

2014-03-28 | 07:09:02
Bloggadress: http://matildasavelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback