Do NOT do this..

Idag hände en sak som fick mig att känna att jag bara ville sjunka genom jorden, haha.
 
Efter att jag kommit hem från Walgreens behövde jag gå på toa och det kan ha hänt att jag använde för mycket papper, för när jag spolade rann liksom inte vattnet ner i rätt takt om man säger så.. (Känner på mig att du sitter och skrattar just nu Anna, för nu fanns inte Lenny där för mig). Detta är tydligen inte helt ovanligt i USA eftersom deras toaletter är lite annorlunda än våra svenska, både gällande rörens storlek och vattentryck.. I vilket fall som helst kan ni själva tänka er hur roligt det var att gå en trappa ner till värdmamma och värdpappa (och "värdmormor") efter enbart två dagar i huset och säga; "Hi.. So, ehm.. This is kind of emberessing, but the toilett is clogged..I want to try to fix it myself, I was just wondering if I should use the plunger?"
 
Jag bjuder verkligen på detta!! Jag kan ändå inte se er när ni sitter och skrattar/ skäms över mig på andra sidan skärmen, hahah.. Jag kände mig som en riktig klantröv. Jag stod rätt så länge och funderade på om det var dags att lägga benen på ryggen och fly, eller om jag skulle skämmas ihjäl och gå och berätta för min värdfamilj. Jag valde alternativ nummer två, men jag behövde säkert 20 minuter bara för att mentalt förbereda mig, hahaha. Det blev inte så pinsamt som jag trodde det skulle bli, min vp sa bara att det är sånt som händer, så jag tog min plunger (vad heter det på svenska?!) och stoppet försvann på två sekunder, inga problem alls, men jag lär antagligen inte glömma detta i första taget. 

Kommentarer
Matilda säger:

Hahaha åh stackare :') Du har ju lärt dig toaletterna iallafall^^

Svar: Ja, det har jag verkligen.. Snacka om att lära sig den hårda vägen ;)
Jenny Liljedahl

2014-03-29 | 09:31:34
Bloggadress: http://matildasavelind.blogg.se
Isabelle säger:

Hahaha jag kan såå tänka mig att det tog tid att förbereda sig mentalt för att berätta det! :'D(g-s-s) skulle gruva mig enormt innan! Bra att vara förvarnad nu! ;) och vilken tur att det inte blev en sådan stor grej, måste även det vara skönt att veta? :) det där klarade du galant!

Svar: Usch ja, haha. Fick lite panik när min vp reste sig upp för att gå och fixa det och jag bara typ Nej, nej, jag vill göra det själv!! hahaha. Men jag är glad att det ändå känns så pass avslappnat här att jag ändå kände att jag kunde säga det :)
Jenny Liljedahl

2014-03-29 | 10:04:16
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Johanna säger:

hahaha, samma sak hände mig! Som tur var så hade de sån där sugproppsgrej (nej, jag vet inte vad det heter, haha), som stod bredvid toaletten. Problemet var bara att allt försvann och sen kom det tillbaka igen. Jag höll på i säkert tjugo minuter, och jag hade lämnat flickan inne på mitt rum framför datorn. Hon undrade säkert om jag hade väldigt ont i magen! ;) haha. Detta hände mig tre-fyra gånger tror jag. Och varenda gång jag spolade så hade jag panik över om det skulle bli stopp. Som tur är behövde jag aldrig gå ner och berätta för familjen, då hade jag väl fått en utskällning av min OTROLIGT trevliga "värdpappa" ;)

Svar: Sugproppsgrejen heter plunger på engelska, men jag vet faktiskt inte det svenska ordet för det, haha.. Toalett kolv kanske? Jag hade aldrig använt en sån grej innan och eftersom huset är så pass "ljudligt", så hade de nog undrat vad jag höll på med om jag börjat hålla på med den, så därför bestämde jag mig för att fråga först, haha.
Jag är glad att du lyckades lösa det själv, även om det tog tid för det är inte kul att behöva berätta för sina värdpäron, haha!
Jenny Liljedahl

2014-03-30 | 00:43:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback