Dålig uppdatering

Hej mina vänner!
 
Förlåt mig för mina dåliga uppdatering här på bloggen, men dagarna går i ett.. mycket som ska hinnas med och sen vill jag även hinna njuta lite av sista tiden här hemma.
Igår var jag och mamma i Kristianstad för att utträtta några ärenden, bland annat växla pengar! Mitt kort ville dock inte fungera. Jag provade tre gånger på Forex och en gång i en annan butik utan framgång.. Panik! Först för att jag verkligen behöver växla pengar, men mest för att jag var orolig att ett nytt kort inte skulle hinna fram innan jag åker.. Att vara utan kontanter OCH kort i USA är ingen drömstart kanske. Det löste sig iallafall. Jag ringde min bank och kortet är fixat och mamma var snäll och låna lite pengar åt mig, så jag åtminstone kunde växla lite sedlar :) Nu har jag 190 dollar, räcker det? Jag kommer såklart ha med kortet också, så krisar det så är det väl bara att ta ut mer :)
 
 
Efter att allt var klart tog jag och mamma en fika.. igen, haha! Vi fikade på samma ställe som sist för de har helt gudomligt gott kaffe där, meee likey! Nu ska jag fixa med de sista förberedelser inför kvällens festligheter.. det är nämligen avskedsfest för min del. Ser så himla mycket fram emot att träffa alla! 
 
Choklad- & hallonmousse... Mmmm ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback