Things that happen only in movies..

Igår tog jag & Isabelle tåget in mot city. Vi hade saker planerade för hela dagen planerad och det blev såå bra! Vi gjorde så himla mycket olika saker, så jag kommer dela upp dagen i flera olika inlägg. 
Vi tog tåget in och var framme vid 12.30, så vi började med att gå och ät lunch. Vi gick tillsamma ställe som jag, Anna & Stephanie åt på när vi var i city i måndags, eftersom det var både billigt och hyffsat bra. Minns ni vad jag skrev i inlägget från förra gången? 
 
"När Anna var på toa kom en av killarna som jobbade där fram till mig och Stephanie och frågade var vi var ifrån. Jag antar att han hörde att vi inte pratade engelska. Han var väldigt trevlig och han sa att jag var vacker, haha. Made my day."
 
Well, när jag & Isabelle kom dit var samma kille där igen. Han kände direkt igen mig, frågade hur det var med mig osv och sa att han trodde jag åkt hem till Sverige, men när jag sa att jag stannar för ett tag, så frågade han om mitt number, jag visste dock inte riktigt vad jag skulle svara, så han sa "maybe before you leave?" och sen gick jag och Isabelle och satt oss för att äta. Fem minuter senare kommer en av killarna som jobbar där fram till mig och säger "I don't know why, but my friend wants me to give you this one, and he also want you to write your number on this, he's a good guy.." och gav mig en servett med den andra killens nummer och en som han ville jag skulle skriva mitt på, hahaha. Detta skulle aldrig hänt i Sverige!
 
  
 

Kommentarer
Rebecca F säger:

Nej, vad häftigt! Jag tycker att du ska ta chansen, helt klart! Heja, heja! :)

2014-06-02 | 21:26:05
Matilda säger:

Ta chansen vetja^^

2014-06-03 | 07:36:50
Bloggadress: http://Matildasavelind.blogg.se
Mamma säger:

Kanske du behöver ett "förkläde" som är med så inget otillåtet händer under daten!!

2014-06-03 | 08:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback