Wee campers

Varje morgon var barnen på "Wee campers" från 09.30 - 12.00. Åldersgränsen är 3-6 år, men eftersom tvillingarna bara är 2,5år så kunde vi inte anmäla dem. De var snälla och lät oss vara med varje dag ändå, men jag var med dem hela tiden. Varje måndag gick de på prommenad, på tisdagar går de till bakeriet, på onsdagar går de till ishuset, på torsdagar kollar de på kanot racet nere vid sjön och på fredagar är det skattjakt. Det var skönt att ha något att göra varje dag och tvillingarna älskade att få spendera hela långa dagarna med storebror Connor. 
 
 
 
     
Tre nöjda barn äter nybakade choclate chip cookies från bakeriet samtidigt som de lyssnar på en berättelse.
 
 
På väg till ishuset!
 
En bild från när vi gick till ishuset. De fick höra en berättelse om isbjörnen som bodde i ishuset och att killarna som jobbade där bara har 20 minuter på sig att ta ut all is de behöver för dagen. Isbjörnen gillar inte människor och var ganska arg och irriterad när alla barnen kom, så han skrek och bankade i väggarna. Några få barn blev rädda, men mina tre killar skrattade som galningar, hahaha. Det är kul när man kan leka med barns fantasi lite.. 
 
Varje dag hade de pyssel, men det var bara en av dagarna som Liam & Ethan deltog. Jill, som jobbade där sa att de kunde göra antigen spindlar eller sköldpaddor, men icke - Ethan och Liam var bestämda att deras skulle bli krabbor!! 
 
Liams krabba..
 
Ethans krabba.. Han älskade ögonen och ropa "more eyes, more eyes.." när vi gjorde den, haha.
 
I stort sett varje dag var eftermiddagsaktiviten simning i sjön. Lyckliga sjömoster :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback