Återblick - Londonresa #1

Jag är sååå himla bloggsugen, men det är inte jätte mycket som händer på au pair fronten, så jag tänkte att jag kunde lägga ut lite bilder från min London-resa i maj. Ni behöver inte läsa, men det kanske är kul att kolla på bilder i alla fall, haha.
 
 
The rembrandt hotell, som jag och mamma bodde på de första dagarna av resan. Fyrstjärnigt hotell, jätte fint och mysigt med perfekt läge och bra service! Jag rekommenderar det varmt. 
 
 
 
Jag och mamma kollade på en pjäs på Shakespear's Globe. Till en början var jag ganska negativt inställ och såg inte direkt fram emot att kolla på en dålig teater i flera timmar (förlåt mammi), men herregud vad jag hade fel! Den var sååå bra!! Jag och mamma hade så himla ont i fötterna efter att först ha strosat runt i London i flera timmar och därefter stått rakt upp och ner i flera timmar på ojämt stengolv och kollat på pjäsen, men det var verkligen värt det. Vilka skådespelare.. och vilka kosymer.. och sminket.. wow!! Fast pausen var ändå väldigt efterlängtad.. Jag och mamma köpte en varsinn "Bims" och satte oss ner på första bästa ställe, haha. Vilken upplevese!
 
 
 
Harrods, ett måste om man är i London. Jag har varit där innan, så det var inget nytt, men jag gillar verligen atmosfären inne på Harrods! Det är väldigt häftigt att se på all skyltning, allt från mat och kakor till Michael kors väskor och klänningar från Gucci. Jag gillade hundavdelningen med "Pup corn" och "Sniff mix" (hundkex), haha. Väldigt gulligt. 
 
 
 
Vi åkte även över till Camden och gick på marknaden. Det var ganska överskattat.. Sjukt mycket människor och väldigt varmt, men vissa saker måste man bara uppleva. Camden var väldigt vackert, så jag är ändå glad att jag åkte dit! Vi åt Fish 'n chips på ett häftigt ställe, väldigt 50-tals(?) inspirerat med speciella bord, häftiga menyer och alla i personalen hade uniform. Själva upplevelsen gjorde nog maten godare än vad den egentligen var..
 

Kommentarer
Isabelle säger:

Vilka fina bilder Jenny!

Svar: Tack Isabelle :D
Jenny Liljedahl

2014-01-02 | 13:25:05
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback