TBC- test

Angående tbc-testet - jag slapp vänta! Trodde faktiskt jag skulle behöva vänta i över en timme.. sånt beror ju helt på om personalen har tid + vilket humör är på, haha. 
 
Blev uppropad, gick in i rummet, hon dubbelkollade om det var PDD-testet jag skulle göra och jag svarade ja.. "Då kör vi!", sa hon och jag hann inte mer än sätta mig ner i stolen innan hon sa ".. och du är spruträdd ser jag!", hahah. Tror faktiskt inte jag gjorde något mer än att ta ett djupt andetag, men visst, ibland känner man av hur den andra personen känner sig, bara genom vilken energi den andra utstrålar. Ja, jag är spruträdd, eller rättare sagt nålrädd. Jag är inte rädd för att de ska göra ont eller så, för det vet jag om att det inte gör.. tycker bara det är jobbigt att se nålen innan jag har blivit stucken och nålen är ute igen.
 
Nåväl, kvinnan som gjorde testet på mig var väldigt trevlig och pratade på för att distrahera mig. Nu är ju inte min nålfobi så farlig, men hon var väldigt noga med att inte prata om eller visa nålen, vilket jag tycker är jätte bra. Finns vissa som skiter totalt i att det finns människor som tycker det är obehagligt eller är rädda.
 
På torsdag är det dags att åka tillbaka igen för att läsa av testet och sen är även allt med hälsoundersökningen klart och jag är 975kr fattigare! 800kr för hälsoundersökningen + 175kr för tbc-testet! Skönt att slippa att fundera över vad man ska göra med sina enorma högar med sedlar... not. 

Kommentarer
Sandra säger:

uSch hatar att ta sprutor och jag svimmar typ varje gång haha! Angående hälsoundersökningen; vad sa du till dem på vårdcentralen att du ville göra? Sa du hälsoundersökning eller sa du att du ville få ett par papper ifyllda? :)

Hade även varit riktigt roligt om du hade velat länka mig på din blogg! Tycker det är så sjukt roligt och spännande att följa dina steg och det är riktigt roligt att läsa om det som man själv en dag ska gå igenom! :D

Svar: Usch.. inte kul att svimma! Riktigt så farligt är det inte för mig :( Jag sa bara att jag ville boka hälsoundersökning till min au pair ansökan och förklarade att min förmedling har gett mig speciella papper som behövdes fyllas i :)
Absolut, vi kan göra ett länkbyte! :D Kul att du tycker det! Tycker din blogg är väldigt intressant att läsa också.. matchingsprocessen är alltid spännande att läsa om ;)
Jenny Liljedahl

2014-02-03 | 22:01:07
Bloggadress: http://sandrapersson.blogg.se
Sandra säger:

Haha nej det är det inte!
Tack så jättemycket! För mina vårdcentraler som jag har i närheten tar oerhört mycket pengar för en hälsoundersökning, men får väl se vad dem säger om man säger att man vill ha ett par papper ifyllda! :)

Du ligger redan i min länkkatergori ;) Du var nog den första au pair bloggen jag började läsa haha! Tack så mycket! Haha ja, spännande är det allt! ;D

Svar: Jag bytte vårdcentral eftersom min tog så himla mycket.. Fick det 500- 700kr billigare genom att byta! :) men tror du får betala runt 800kr, minst.
Åh, va roligt! Vilken ära ;) Har lagt till dig på listan nu :)
Jenny Liljedahl

2014-02-03 | 22:34:40
Bloggadress: http://sandrapersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback