Skype x2

Denna fredagkväll har till största del spenderats framför datorn och Skype. Det första samtalet var med min värdfamilj. Det var så kul att se dem igen! Vi mejlar varje vecka, men vi har inte pratat över Skype sen vi matchades (4 december), så det var verkligen ett tag sen sist. Båda föräldrarna var med, tvillingpojkarna och deras nuvarande au pair. Liam (den brunhåriga) kom fram flera gånger till kameran med en bok och ville att jag skulle läsa den för honom, så himla söt!! Det funkade ju dock inte riktigt, haha.. Barnen visade upp sina leksaker, hoppade omkring och fingrade på kameran var och varannan minut.. spännande ju ;) Jag ser så himla mycket fram emot att träffa min värdfamilj! 30 dagar kvar...

Efter samtalet mejlade deras au pair mig och kollage läget lite, gav massa tips och informerade om lite bra att veta- saker. Hon är himla trevlig och jag är väldigt glad att hon tar sig tiden att skriva till mig och berättade om lite allt möjligt. Hon svarar alltid om på eventuella frågor och det är något som jag är väldigt tacksam över. Jag känner att jag har stora skor att fylla! 
 
Liam & Ethan! De ville helst var så nära kameran som möjligt, haha. Målade över mamman eftersom jag inte har frågat henne om hon är okej med att vara med på bild! 
 
Andra samtalet var med miss Decibelle, hej miss Decielle! Get it? (Ja, den va dålig, men jag är övertrött, hahaha) Jag pratade alltså med Isabelle (http://decibelles.blogg.se). Det var trevligt! Kul att se ett ansikte framför sig! Vi har lärt känna varandra via bloggen och hållt kontakten ända sen i oktober.. Jag måste säga att det är guldvärt att ha någon att snacka med som är i samma situation som en själv (när vi började snacka höll båda fortfarande på med ansökan), som vet vad man går igenom och som man kan prata på med om allt och ingenting med. 

Kommentarer
Isabelle säger:

Tack själv! Haha som du säger, nu vet man vem man pratar med haha ;D

Svar: Nu kan du andas ut.. ;) hahah
Jenny Liljedahl

2014-02-22 | 18:05:38
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Johanna säger:

Det verkar vara en jättegullig familj du ska till! Snällt av au pairen att höra av sig till dig med tips och sånt också! :)

Svar: Ja, det känns verkligen rätt! Ohja, det är verkligen jätte gulligt av henne :)
Jenny Liljedahl

2014-02-22 | 18:46:53
Bloggadress: http://aupairjossehannaa.blogg.se
Caroline säger:

Vilka fina ungar! :) jag har bara sett mina värdbarn på Skype en gång, båda är "tyvärr" så pass små att jag inte kan prata med dem på samma sätt. Den ena är ett halvår just nu, kommer vara nästan 1 år när jag åker dit. Han har jag bara sett sova sött :P det äldre barnet är knappt 2 år och kan bara ett par ord. Mina värdföräldrar varnade att hon kanske bara kommer gå fram till webkameran, smälla till den och sen gå därifrån men som tur var så var hon för trött för det, haha!

Svar: Ja, det är de verkligen :) Dessa tvillingpojkar fyller två nästa vecka, så de säger inte heller så mycket än.. bra några enstaka ord :) När åker du?
Jenny Liljedahl

2014-02-22 | 22:38:44
Bloggadress: http://carolineinthestates.blogspot.com
Caroline säger:

Jag kommer åka någon gång i mitten av Juli ungefär :) familjen kommer vara bortrest i början på månaden så de ska återkomma med ett datum så vi kan tacka ja till varandra. Vi har inte gjort det än eftersom att man måste ha ett bestämt resedatum hos CC innan man gör det.

Svar: Okej, spännande! :)
Jenny Liljedahl

2014-02-22 | 23:58:51
Bloggadress: http://carolineinthestates.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback