Mail från USA

Alltså åh, jag känner verkligen att jag hittat en helt underbar värdfamilj! Jag mailade min värdmamma igår och berättade att jag läst att man kan köra med det internationella körkortet i upp mot ett år och undrade av ren nyfikenhet varför de ville att jag skulle ta körkort. Svaret var för att försäkringskostnaden går ner liiiite, men främst för att hon tror att vetskapen av att ha klarat av att ta körkortet kan stärka mitt självförtroendet kring körningen i USA, men också för att ifall jag vill förlänga mitt år, så måste jag ta CT- körkort i vilket fall som helst. Vi har inte pratat någon om att förlänga tidigare, men hon sa att beroende på hur saker fungerar mellan oss, så är de absolut öppna för förlängning :) Angående körkortet hade jag nog tagit det i vilket fall som helst, kostar knappt någonting och det är tydligen väldigt lätt att ta i jämförelsevis med teoritestet vi har i Sverige. Jag tyckte att det är lite häftigt att kunna säga att man tagit körkort i USA och efter sin tid i USA, så blir körkortet lite som en souvenir, hahaha! 
 
Hon frågade om jag hade hunnit fundera över om jag hade någon som ville komma och hälsa på mig när jag flyttat.. "We have plenty of room and would love to meet your family". Jag tycker det väldigt snällt att de erbjuder sig gästrum och det är verkligen inget jag tagit för givet :)
 
Hon frågade även om det fanns något som speciellt som de kunde gör för mig, som att till exempel köpa någon speciell mat eller något annat, för att jag skulle känna mig mer hemmastadd när jag kommer och känna mindre hemlängtan. Sååå himla omtänksam! Ser verkligen fram emot att få träffa dem! 
 
Idag är det för övrigt 40 dagar kvar tills jag flyger! Än så länge vet jag fyra andra tjejer som ska gå på samma orientation, varav en är svensk, Anna, och hon ska bo ca 30 minuter ifrån mig! Wiho! Kika in hennes blogg vettja :D http://aupairlife.devote.se
 

Kommentarer
Eva säger:

Hallå :) Åker också i mars som au pair, åker du med CC? Jag kommer bo i Montclair, New Jersey!

Svar: Vad roligt! :) Nej, jag åker med SI/ APIA :) men du åker med CC antar jag?
Jenny Liljedahl

2014-02-12 | 14:27:36
Isabelle säger:

Jag kan vara familj och hälsa på? Haha ;D Men jag tror verkligen att du hittat en jättebra familj för dig! :D

Svar: Komsi komsi :D Ja, jag tror verkligen det!
Jenny Liljedahl

2014-02-13 | 02:11:43
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
hanna säger:

åh det är ju så kul när man känner så! vad roligt!
KRAM

Svar: Ja, verkligen! :)
Jenny Liljedahl

2014-02-16 | 11:48:02
Bloggadress: http://nattstad.se/nyork

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback