Födelsedagbarn i USA!

I slutet av januari fyllde mitt äldsta värdbarn 4 år och eftersom jag inte hade någon aning om hur lång tid det tar för ett kort att komma fram så var jag rädd att det inte skulle vara framme i tid. Av den anledningen försökte jag skojja till det lite i kortet och skrev:
"Happy birthday Connor! Hope you'll have a wonderfull day. Looking forward meeting you in March :)
Lots of hugs ❤
Jenny"
och avslutade kortet med.. 
"I hope Joey (the name of the turle) will get there in time.. but after all - he's a turtle ;)" Nästa vecka fyller mina två yngsta värdbarn (tvillingpojkar) 2 år och ville därför skicka ett kort till dem också. Tanken var att försöka "väva ihop" korten och därför skrev jag:
"Happy birthday, Liam and Ethan! Antonio, the penguin has been talking about you for weeks.. ever since I told him that Joey, the turle would travel to USA to pass on my birtday wishes for Connor! Antonio has even dressed up with a bow tie for the special occassion!
I hope you will have a fun birthday.
Lots of hugs
Jenny" 

Jag hoppas iallafall att barnen tycker det är lite kul. Det var ju bara ett enkelt kort och inte någon present, men jag tror ändå det är lite kul att öppna något, även om det inte är ett presentpapper utan bara ett kuvert.. men det är tanken som räknas! :)
 

Kommentarer
Isabelle säger:

Jag tycker som sagt att de är underbara! :D

Svar: Kul att du tycker det :D
Jenny Liljedahl

2014-02-21 | 00:52:27
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback