Hemma

I onsdagskväll påbörjade jag min resa mot Sverige och jag såg så himla mycket fram emot mitt överasknignsbesök, men stressen innan flygningen var inte kul. Vi kom iväg sent, hamnade i trafik, hittade inte parkeringsplatsen vi bokat osv och det slutade med att jag var vid incheckningsdisken FEM MINUTER innan det stängden. Den stressen alltså.. Jag hoppas aldrig med behöva uppleva det igen. På flygplatsen träffade jag en gammal kompis från skolan som jag inte sett på tre år då han var utbytesstudent. Vi var båda på väg till lilla Sölvesborg, vad är oddsen?! Jag säger det ofta, men världen är vekrligen liten ibland.
 
Jag landade på Köpenhamns flygplats klockan sju på morgonen utan någon sömn. Jag tåg tåget hem och åkte direkt till min gamla arbetsplats (mellanstadieskola) och gjorde ett överraskningsbesök. De blev så försvånade och glada, ungarna drog i mig i höger och vänster. En sak som ungarna hatar att höra, men det är helt sjukt hur stora de blivit. Det känns som jag precis slutade där.. 
 
 
De senaste dagarna har bestått av att överraska alla kompisar och att se alla reaktioner är en av de roligaste sakerna jag gjort på länge. Det har varit svårt att hålla denna resan hemlig för alla mina vänner, men jag är så glad att jag lyckades för det var verkligen värt det. Nu är allt hemlighetsmakeri över och jag sak bara njuta av Sverige..
 


Finaste kusinen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback