The cat whisperer!

Denna dagen har varit ganska lugn än så länge (peppar, peppar). Killarna känner sig fortfarande inte helt hundra.. ena killen fick åka till doktorn och det visade sig att han har öroninflammation, stackarn. Det blev en tidig nap för båda.
 
Från det ena till det andra. Min värdfamilj har två katter och den ena sjukt social och kelen. Hon tror att min värdfamilj skaffade en au pair bara för hennes skull, en pet au pair helt enkelt, hahaha. På kvällen efter jag har slutat brukar jag gå ner till katten (som spenderar mesta tiden ner i källaren) för "Fergie Duty", vilket innebär att jag kliar henne tills hon får nog, men andra ord - så länge jag orkar, haha. Deras andra katt är väääldigt blyg. Jag såg henne en gång när hon försökte smyga förbi mig (satt med Fergie i knäet) och när hon såg att jag hade upptäckt henne frös hon till is, kollade hon på mig som om hade sett ett spöke, stod still i tre sekunder och sen kutade iväg, haha. Se bilden nedanför, haha. 
 
 
MEN idag när jag lagt killarna för deras nap och gick in i värdföräldrarnas sovrum för att hämta monitorn så låg hon på sängen. Jag gick in med stora steg och vi såg varandra samtidigt. Hon var på väg att kuta in under sängen, men stannade upp, så jag satte mig ner och räckte fram handen. Hon kon snabbt fram och luktade och till min förväning var hon LIKA KELEN som den andra katten! Jag tror jag har fått en ny kompis!! Jag sprang ner till min vp en stund senare och sa;
 
"Do you want to know what just happend?" 
och han kollade osäkert på mig och svarade..
"I don't know.. Do I?" (Han trodde tvillingarna hade gjort något..)
"I just petted Chissy!!!" 
"Really? That's pretty amazing! You have only been here for 3 weeks!! WOW. You must be excited!!"
 
Det är ganska komiskt eftersom jag bara för någon dag sen frågade min värdmamma om någon, förutom henne, faktiskt får klappa Chissy.. och svaret var nej, möjligtvis min värdpappa, hahaha. I'm the cat whisperer! 
 
Strax efter detta fick jag ett samtal från Anna. En av tjejerna jag delade rum med på orientationen! Hon var i Norwalk och undrade om jag ville ha något från Scandinavian Butik (säljer bland annat svensk godis) eftersom vi ska ses i helgen. Himla gulligt! Det var kul att prata igen, men det kändes konstigt att prata svenska igen.. Det var så länge sen, haha. Kommentarer
Matilda säger:

Tre veckor redan?! :D oj vad kul!

Svar: Ja, tiden går så snabbt! :D
Jenny Liljedahl

2014-04-16 | 11:58:56
Bloggadress: http://matildasavelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback