På äventyr i New York!

Vid 9.45 kom Chelsea och hämtade upp mig och vi körde till tågstationen och tåg tåget vid 10. Tågresan gick inte helt problemfritt.. De hade problem med strömmen, så vår 1h-resa tog nästan dubbelt så lång tid! Drygt.. men sen som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? I sätet brevid oss satt en väldigt pratglad kvinna som pratade med oss nästan hela vägen.. Anledningen till varför hon var så pratglad kan bero på glaset med Bloody Mary som var i hennes hand och i termosen i handväskan, haha.. Kvinnan gav mig komplimanger för min engelska och var förvånad när jag sa att jag var från Sverige, för hon tyckte inte att jag hade någon accent.. Det gjorde mig himla glad, tack! haha. Vi kom iallafall fram till Grand Central Station efter många om och men.. och herregud vad stort det är, men också väldigt vackert. 
Väl framme letade vi upp ett ställe att äta lunch på och därefter prommenerade vi mest runt i New York. Jag var lite i min egna bubbla.. Det var så mycket att ta in, byggnaderna, människorna, atmosvären.. Det kändes så overkligt att prommera runt i New york som ingenting!
 
Efter säkert en timmes promenad gick vi mot Central Park för att chilla lite i solen. Det var 21-24 grader under hela dagen, så var var ganska överstekta, men vädret var helt underbart! Jag hade köpt med mig lite frukt och vatten som jag åt i parken samtidigt som jag bara njöööööt.
 
Central Park

Efteråt gick vi längst Fifth Avenue och jag tvingande Emily & Chelsea att gå in i Micheal Kors butiken.. Jag dog lite när jag såg hur mycket billigare en handväska är här en hemma!! Det är fortfarande 1900kr, vilket är mycket för en väska, men åhh.. Jag vill verkligen ha en.. Snälla tomten?
 
Väl på hemmaplan igen åkte jag och Chelsea och köpte en frozen yoghurt.. yummie! 
 
Sen åkte vi till Darien på äventyr (Isabelle, du vet vad jag syftar på, hahaha) och sen åt vi mat.. Mysig ställe och trevlig personal, men de var nog sämst på att få ordning på beställningarna, haha.


 

Kommentarer
Isabelle säger:

Ett sådant himla bra äventyr var det också! :D

Svar: Indeed :D
Jenny Liljedahl

2014-04-14 | 12:14:48
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback