Bland det värsta med att vara au pair..

Denna veckan har varit tuff.. Jag torkat spyor, bytt diarré-blöjor, blivit nyst på och fått barnsnor i ansiktet.  Jag är en person som gärna tar avstånd till alla sorts bacilusker och handspriten är min bästa vän, haha. När det kommer till barn gäller det helt enkelt lägga sin egen bacillskräck på hyllan och sätta barnen i första hand. När mitt ena värdbarn spydde i måndags ville jag helst av allt lägga benen på ryggen och fly långt långt iväg, haha, men det var bara att bita i det sura äpplet, torka upp, byta kläder, lugna ner och trösta så gott jag kunde. Jag tycker verkligen synd om mina små värdbarn. De har inte känt sig alls bra denna veckan. De har varit mycket gnäll, skrik och tårar och det har bara varit mamma, mamma, mamma eller pappa, pappa, pappa. Jag förstår dem verkligen, men det är tufft att känna att man inte kan hjälpa till.
 
Detta är helt enkelt nackdelen med att vara au pair, men när ena killen kryper upp hos mig i soffan, somnar i min famn och börjar snarka - då är det värt allt slit! Jag önskar att jag hade en bild på detta. Han var så söt..

Kommentarer
Anne säger:

De har ju tur att de har dej, mitt vackra o helt underbara barn! Barn kryper bara upp i knät på andra när de är trygga! Så du gör ett underbart bra jobb o sjuka barn är alltid mammiga... Så är det bara... Älskade unge min!!

Svar: Det är just det som gjorde mig glad. Det kändes som en bekräftelse att man gör rätt :) kram mammsen!
Jenny Liljedahl

2014-04-11 | 18:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback