Update

Det står lite stilla på au pair- fronten..
Mitt "host family letter" har det blivit granskat och jag fick kommentaren "Ett mycket välskrivet och trevlig brev :)", med andra ord var det inget som behöves ändras. Jag har dock lagt till lite mer barnerfarenhetstimmar så kommer nog ändra brevet lite :) Måste säga att de är väldigt snabba på SI, tog bara ca 10-15 minuter innan brevet var läst och kommenterat! De är alltid så trevliga och hjälsamma.
 
Spelade även in min au pair video förra veckan. Skönt att ha den klar! Nu väntar jag bara att mina två referenser ska dimpa ner i brevlådan. Väntar nämligen på referenser från två vänner som bor en bit här ifrån.. sen är det dags att boka tid för intervjun! :)

Kommentarer
Daniella Nygren säger:

Hoppas att allt går smidigare för dig än vad det gått för mig, iallafall i matchningsprocessen... När är det du vill åka? :)

Svar: Vad var det som krånglade för dig? Så fort som möjligt typ, haha.. Hade gärna åkt i januari, men kan bli lite tight med tid, men i början av 2014 hade varit jätte bra :)
Jenny Liljedahl

2013-10-15 | 12:36:42
Bloggadress: http://www.aupairdaniella.blogg.se
Daniella säger:

Det var mest att det tog sådan himla tid, för jag ville åka egentligen i slutet av oktober, början av november ungefär. Men jag blev inte matchad på över 1 månad, vilket var fruktansvärt jobbigt! Det visade sig att då jag ville åka var det lite lågsäsong på att åka iväg, det va många au pairer men inte lika många familjer. Så så fort jag bytte önskat avresedatum så blev jag matchad direkt! Hoppas du hinner iväg så snart som möjligt då :) Har du körkort och allt du behöver ännu? :)

Daniella

Svar: Jag förstår dig. Det är inte jobbigt att vänta när det är något man verkligen vill, då kan en månad kännas som en evighet.. men nu har du iaf matchat och det är ju det som är det viktiga :D Det är inte hela värden om jag inte hinner bli matchat och åka iväg tidigt, har satt att jag är tillgänglig från januari till juni, så det är ju ganska lång intervall, haha :)
Ja, körkort har jag haft sen ett år tillbaka :) så himla skönt!

Jenny
Jenny Liljedahl

2013-10-16 | 12:22:35
Bloggadress: http://www.aupairdaniellablogg.se
Kajsa säger:

sv: Det är deras fritidshus där de är på helgerna och bland annat åker skidor! Jättehärligt ställe :)
Vilken fin blogg du har, hur går allt med ditt au pair äventyr? :)

Svar: Ser verkligen jätte fint ut! Ser ut som värsta drömhuset :D
Tack så mycket! Måste säga detsamma, hittade din blogg idag och kommer definitivt fortsätta följa dig :)

Det går bra för mig, lite långsamt för tillfället kanske.. Väntar på att få mina två sista referenser ifyllda och skickade, men hoppas de dimper ner i brevlådan imorgon :) och sen är det dags för intervjun :)
Jenny Liljedahl

2013-10-17 | 00:06:19
Bloggadress: http://kajsap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback