Redo!

Igår bestämde jag mig för att skriva om mitt host family letter lite eftersom jag inte kände mig helt nöjd med det.. Gjorde lite omformuleringar, la till lite nytt och strök det som kändes orelevant. När jag kände mig klar skrev jag ut det och la undan det för att sova på saken, bad även mamma att läsa eftersom det är lätt hänt att man missar onödiga stavfel, men nu är jag klar och känner mig äntligen nöjd! Nu är jag redo för morgondagens intervju!
 
 

Kommentarer
Daniella Nygren säger:

Vad roligt! Det är ingen att oroa sig för! Lycka till :)

Svar: Hoppas det :) tack! Hur lång tid tog det för dig att bli godkänt efter intervjun? Alltså innan du hamnade i matchningen? :)
Jenny Liljedahl

2013-10-22 | 15:27:30
Bloggadress: http://aupairdaniella.blogg.se
Isabelle säger:

Jag har inte heller varit särskilt nöjd med mitt brev men efter jag lät mamma läsa och kommentera lite bestämde jag mig för att det fick vara bra. :) har fixat blogg för allmänheten också! ;)

Svar: Det är bra med mammor som man kan bolla lite idéer med :D åh, va roligt! heja Isabelle!! Ska genast kolla in :D
Jenny Liljedahl

2013-10-22 | 18:51:41
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Daniella Nygren säger:

Det tog sen stund, men det var för att jag höll på att ta mitt körkort! Så om du har allt är du ready to go :)

Svar: Aha :) Ja, jag har allt klart så hoppas inte det tar allt för många dagar :) Vad ställde din intervjuare för frågor till dig på engelska? :)
Jenny Liljedahl

2013-10-22 | 20:55:44
Bloggadress: http://aupairdaniella.blogg.se
Daniella Nygren säger:

dem ställde lite basfrågor, mest antagligen för att kolla din engelska! Men jag åker ju för CC, men dem frågade väl typ vad du tror att du har för egenskaper som värdfamiljen tycker om, vad som symboliserar din personlighet, och lite sånt :)

Svar: Tror nog intervjun är ganska snarlik ändå :) känner mig ändå ganska lugn inför själva intervjun egentligen, men känner mig lite stressad över att hitta dit (är i en stad som jag aldrig kört i innan) och just över att det är en "okänd" situation :)
Jenny Liljedahl

2013-10-22 | 22:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback