Otålig

Det har gått tre dagar sedan intervjun och det känns som en evighet. SI har inte börjat ringa upp mina refernser, med andra ord dröjer det lite till innan min ansökan blir godkänd.. Jag är såå otålig, hahaha! Vill börja komma igång nu :) Jag har ju ställt in mig på att det ska ta en vecka, alltså är tre dagar ingenting!
 
Idag har jag fyllt i min ansökan om polisregisterutdrag, säger man så? Nåväl, ni förstår vad jag menar! Vanligtvis fyller man i den på intervjun, men min intervjuare hade glömt den. Det är såklart inga problem, det är lätt hänt! :) Fick den hemskickad till mig idag så nu när jag har fyllt i den är det bara att skicka den vidare! 
 
Mycket mer har inte hänt på au pair- fronten, men förhoppningsvis finns det mer att skriva om snart :) hur går det för er?

Kommentarer
Isabelle säger:

Haha var intervjuaren stressad? Både pengar och utdraget ;D

Svar: Hahaha, kanske! Hon hade glömt att ge mig sitt nummer också, haha. Men allt löste sig ju och det är det viktiga :D
Jenny Liljedahl

2013-10-25 | 16:13:45
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se
Frida Waldt säger:

Usch jag vet precis hur du känner dig med otåligheten! Ligger just nu i matchningsprocessen och det går riktigt segt! En vecka känns som en månad! Men förr eller senare får man ju den perfekta matchen, sen bär det av! :D

- Frida

Svar: Va roligt! Ja, jag känner snart att jag börja riva ut håret för att jag är så otålig..;) har gått en vecka sen intervjun nu! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) lycka till i din matchningsprocess! :)
Jenny Liljedahl

2013-10-28 | 21:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback