Friday

Idag är det fredag, wihoo, veckans bästa dag enligt mig! Besöksstatistiken sköt i höjden igår, kul! Har ingen aning om vilka alla är, men antagligen lite au pairer/ blivande au pairer. Har jag rätt? :) I vilket fall som helst - välkomna!
 
Idag hoppas jag hitta två referenser i brevlådan. Hade varit så skönt om de hann fram innan helgen så jag kan boka tid för intervjun :) 

Kommentarer
Isabelle säger:

Hello! Hittade dig typ i förrgår, fixar också med min ansökan hos SI! Blev skickad vidare för intervju idag. :) så får vi se hur lång tid det tar innan jag får en intervjutid :)

Svar: Va roligt! Då har vi kommit ungefär lika långt :) får man fråga varifrån du är? :)
Jenny Liljedahl

2013-10-18 | 20:31:46
Isabelle säger:

Det var det jag tyckte var lite roligt! Eftersom att det är möjligt att vi följs åt senare också. Tycker om att följa de som är i matchningsprocessen men helt plötsligt så har nästan alla matchat! :) Roligt att hitta några nya. Jag är norrifrån, Örnsköldsvik närmare bestämt. Får nog ta och starta en blogg, känns overkligt att det ska vara min tur snart att få matchningar!

Svar: Absolut! Det vore jätte kul :) Örnsköldsvik.. Det var en bit upp i landet det :) Det längst upp jag har varit är i Borlänge och det kändes som en evighet att köra upp dit & hem, haha! Bor sjäv nere i Blekinge.
Det tycker jag absolut du ska :D En blogg är kul för din egen skull (för att du kan kolla tbx i tiden, blir ju som en dagbok), sen även för att din familj & vänner som kan följa din resa samt för att andra au pairer kan hitta dig :)
Lägg gärna till mig på facebook (Jenny Liljedahl) om du vill, vore kul att prata mer :)
Jenny Liljedahl

2013-10-19 | 00:32:59
Isabelle säger:

Skulle jag kunna göra! Sökte nu på facebook och antar att det är den personen som har samma profilbild som du använder här haha. Lägger till dig! :)

Svar: Stämmer bra det! Har ingen tvilling så vitt jag vet, haha :D
Jenny Liljedahl

2013-10-21 | 18:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback