Change of plans

Det jag sa om att hitta jobb, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Har inte fått något jobb, men jag ger inte upp! Har fortfarande tid så vi får se hur det blir med den biten.. Har vilket fall som helst bestämt mig för att verkligen ta tag i min ansökan nu, för jag vill ha ett mål. Tycker det är jobbigt att ha framtiden så ovis, vill ha något att se fram emot.

Det är så mycket som ska fixas till ansökan, visst - det är kul, men jag blir lite matt varje gång jag ser checklistan, och skulle jag sagt något annat så hade jag ljugit.

Håller för tillfället på med mitt "Host family letter" och har skrivit i flera timmar, vill såklart att det ska bli så bra som möjligt. Sen märks det att man inte har pluggat på ett par månader, för jag känner att jag blir trött i huvudet av all denna engelskan.. men fortfarande - det är kul!

Har även fixat lite smått såsom bild på körkort, pass osv.. Har även fixat en referens från förskolan, ska bara översätta den till engelska och så är det klart. Referens två är på G!

 
Första utkastet till mitt "Host family letter".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback