Q & A

Fick en fråga en tjej som heter Anna och eftersom svaret blev så himla långt tycker jag det kändes enklare att svara i ett inlägg istället..
 
"Vilken typ av familj skulle du vilja hamna hos? Hur många barn, ålder, kön?? Nåt speciellt ställe du vill till??"

 

Jag är öppen för alla förslag att för mig spelar inte antal, ålder och kön någon större roll så länge kemin känns rätt. Jag vill ge alla familjer en chans och därför jag tycker det är viktigt att man inte ställer inte sig på att man vill ha det på ett visst sätt, att man vill på bo en speciellt ort osv. Det är viktigare att det känns rätt, att magkänslan säger ja.

Angående var jag önskar hamna är det lite samma svar - jag är öppen för allt! Just nu lockar självklart områden runt New york eller någonstans i Californien, men det beror på att de är de enda platser jag känner till och det blir lite som en trygghet, men det kommer inte hindra mig att åka någon annanstans, så jag hoppas verkligen att mina matchningar kommer vara utspridda över hela USA. Jag kommer med största säkerhet bli positivt överraskad vart jag än hamnar. 

Alltså - jag har inga speciella önskemål, jag vill hellre ta det som det kommer och helt enkelt bli överraskad.

 


Kommentarer
Hanna säger:

Hur är din Engelska idag? Känner du dig säker på den, eller att du har en hel del kvar att lära?

Svar: Svarade på din fråga i ett inlägg :)
Jenny Liljedahl

2013-11-04 | 23:34:42
Isabelle säger:

Jag är likdadan! Öppen för allt men jag har nog ändå ett maxantal på hur många barn det kan vara. Det beror ju lite på hur det arrangeras och hur gamla barnen är dock. Eller jag har förresten sagt nej till barn under 1år. :)

Svar: Det är upp till var och en vilka önskemål man har, bara man själv trivs med det :) Det är som du säger, det beror på situationen :)
Jenny Liljedahl

2013-11-05 | 19:20:03
Bloggadress: http://decibelles.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback